PR CUAET
-
Потому что вернутся в такую страну можно по четырем причинам: - причина подачи на беженство исчерпана и нет больше резона в беженстве. - ты на*бал страну, в которой запросил беженство и его отберут и все последующие статусы; - ты передумал и последствие такое же, как и во втором варианте; - ты ёб*нулся и последствия такие же как и в предыдущих вариантах. Суть то беженства в том, что ты 101,99% не можешь вернутся в свою страну и тут ты вдруг ВЕРНУЛСЯ
-
Ви на якому етапі, провінційному чи федеральному?
-
До речі гарна ідея написати. Оформите в офіційному стилі як прохання. SINP зазвичай пара днів як відповідає
-
В любом случае. Вполне возможно, что приобретенное через беженство гражданство тоже закрывает доступ к стране ориджин. В крайнем случае придется объяснятся очень долго и через суд, что причина, по которой был кейс беженства, уже исчерпана(например смена режима итд). Приобретенного гражданства могут лишить также как и статуса ПМЖ, только сложнее. Крайне сложно лишить приобретенного гражданства только в случае если никакого другого не имеется у человека.
-
За всіх
-
Привіт. Зараз моя анкета в статусі бекграунд чек перевірки. Скільки часу у вас зайняв цей бекграунд чек і що має бути після цього?
-
Бо в этом случае могут дать просто временную защиту, что собственно и даёт Европа. Правда по поводу Канады и временной защиты тут хз Конкретно за это не интересовался
-
А якщо я вже відправила з його пошти на своє імʼя відповідь бо не розібралась до кінця то що робити ?
-
1. Подаєтесь онлайн на свідоцтво про народження (long form) з даними батьків і документами, що надає лікарня 2. У паспортному сервісі подаєтесь на паспорт зі свідоцтвом про народження, фото дитини. Одну частину в анкеті має заповнити гарант - людина, що знає вас два роки, знає дитину і має паспорт канади - якщо цього немає, то берете у паспортному сервісі форму для нотаріуса
-
Статус біженця. Головними міжнародними документами, які регулюють питання біженства є Женевська конвенція про статус біженців 1951 р.,Нью - Йоркський протокол 1967 р. та Дублінська конвенція 1990 р. Відповідно до положень Конвенції про статус біженців 1951 р., біженцем є особа, яка через обґрунтовані побоювання стати жертвою переслідувань за ознакою расової належності, релігії, громадянства, належності до певної соціальної групи чи політичних поглядів знаходиться за межами країни своєї національної належності і не в змозі користуватися захистом цієї країни або не бажає користуватися таким захистом внаслідок таких побоювань; або, не маючи визначеного громадянства і знаходячись за межами країни свого колишнього місця проживання в результаті подібних подій, не може чи не бажає повернутися до неї внаслідок таких побоювань. Де тут про війну? Мені не треба консультація. В мене чоловік юрист.