PR CUAET
-
Уже давно эта новость. Видео записали и закинули только сейчас. На 2:15 он говорит, приблизительно то что я сказал - скорее всего будет ребалансировка по провинциальным квотам. Второе - акцент на темпорари резидентов. Не пугайте народ.
-
🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️ 🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️🅰️ «Gerdan Theatre” повернулися до Канади з новим шоу «Never mind the night” ! 🇺🇦🇨🇦 Ви потрапите в містичний світ наших предків! Почуєте українські пісні, ритми та спів артистів, які будять нове джерело енергії в кожному! Унікальне та неповторне аранжування пісень під мерехтіння сотень свічок, щоб ви відчули мурашки з перших секунд💫 Це нова музика, нове звучання, новий звʼязок з українською культурою🇺🇦 Розклад по всіх містах Канади тут 🇨🇦 eventbrite.ca/o/kazka-entertainment-16399299114
-
Дивіттся ви відповіли на другий лист. Ви самі це написали. Я не знаю чи однакові адреси були зворотні. Але по факту вам треба було або відповісти на перший лист де крім стандартних відповідей додати нову довідку. Або відповісти на обидва листи не зважаючи на повтор щоб спати спокійно. Наразі окрім відправки того що не відправили ви можете замовити gcm notes та подивитись чи є на цей рахунок коментарі офіцера бо чекати на портал аж до лютого ще
-
Так
-
Если есть забуканый апоинтмент в Торонто и я меняю на Ванкувер то потом через личный кабинет вносить изменения в ds160 после того как перебукал?
-
Откуда такие выводы? С таким же успехом можно говорить, что отберут все пиары, полученные через беженство, но он этого не говорит, чтобы не пугать😂
-
🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤 📽️ Запрошуємо на показ фільму «БожеВільні. Діагноз: дисидент» ❗️ Приходьте і запрошуйте канадійських друзів. Це ще одна сторінка боротьби, одна з найскладніших, ажде доводилось боротися в прямому сенсі слова – із завʼязаними руками. Фільм демонструється з англійськими субтитрами. 🎞️ Сюжет: 1970-і роки. Андрій Довженко – молода, творча, волелюбна людина, стикається зі страшною правдою. Отримавши за любов до забороненої в СРСР західної рок-музики клеймо «антирадянський елемент» і потрапивши в лещата жорстокої радянської системи, він з’ясовує, що більшість обвинувачених за такою ж статтею, відправляються не до в’язниці, а до психіатричних лікарень спеціального типу, отримуючи в якості приговору, вигаданий в кабінетах КДБ, діагноз «млявоплинна шизофренія». Андрій потрапляє у справжнє пекло каральної психіатрії. Перед ним постає непростий вибір – співпрацювати з КДБ і повернутися до сім’ї чи кинути виклик системі, ставши на шлях боротьби із нею. ➡️ Трейлер фільму: youtu.be/U27YRzflWDo?si=yHp18aD0dbNw_vwe 🎫 Квитки за посиланням: www.eventbrite.ca/o/film-hive-ukraine-harmony-51514181623?aff=ebeseadeeplink #божевільні #diagnosisdissent #filmhive #українськекіно
-
Если по ЕЕ - без разницы Если по провинциалке - то некоторые провинции даже "не любят" опыт и связи в других провинциях.