PR CUAET
-
а які законні підстави? те що у те е є робота і ти 3 роки платив податки не є підставою?
-
Так, щоб не втратити статус потрібно податися на новий статус. Але чи маєте ви право його отримати і чи отримаєте це зовсім інші питання. Якщо у вас немає законних підстав, то можна подаватися на що завгодно, але це не принесе позитивної відповіді Це як з гуманітаркою, податися можна, ніхто не заперечує, але чи дадуть коли у вас на це немає підстав - відповідь ні (винятки звичайно трапляються, але на те вони і винятки)
-
тоді для кого це написано?
-
Ааа, то це я вже собі наплутав. Бо в мене голові, що перше відкритий дозвіл, що друге.
-
Не вижу смысла платить 40 баксов за трек номер.все равно ,чуть шо,вернётся обратно 😂,ну а так если денег много,то можно раскидываться налево направо🤭
-
не на куает..просто продовжити ворк перміт
-
Яке відношення до ВП має Альберта? Це федеральний рівень
-
Це інше. Це називається bridging work permit. Тут суперечка про те що якщо повторно податися на КУАЕТ то його знову дадуть на нові три роки. Відповідь - це не так
-
до куает люди жили з відкритими ворк пермітами? не тільки українці
-
Це не на сайті альберти а на сайті Канади я дивився.
-
Я сдаюсь. Там вище є пояснення від гуру Остапа.
-
ну ось на сайті Альберти я цього не бачу. Бачу що за 30 днів до закінчення потрібно подати га новий,якщо ви знаходиться в Канаді
-
А що до КУАЕТ? До КУАЕТ не було КУАЕТу і ми не могли на нього подавати
-
мова не йде про безкоштовно
-
Ні, це не пов'язані речі Проте якщо таки отримаєте відмову не забудьте про це вказати у всіх майбутніх іміграційних заявках
-
Відкритий і бескоштовно)))
-
З мого досвіду, з того, що мені відповідав Остап, та офіційних сайтів. Можна, якщо ви наприклад подалися на PR
-
а до куает?
-
йде мова про те чи можна буде перед закінченням 3 річного терміну продовжити ще ворк перміт
-
Про ворк перміт, який можна подавати бескоштовно і вічно. Але це не точно
12 Jan 2024, 17:45
33295/466032
less than a minute ago