PR CUAET
-
ПР отобрать можно
-
Почти как у нас... медицина 28 августа защитана, биометрия сдана... и тишина...
-
А как выбирают по провинциальной программе? Типа в индивидуальном порядке: нравится\не нравится (ибо там еще нужно писать мотивационное письмо)? и вроде как провинциальная программа это +600 баллов к ЕЕ, но ЕЕ максимум 600 дает, как эта программа работает?
-
Доброго вечора, шановні. Хтось має досвід в отримані ліцензії ( ред/блу сіл) базуючись на українському досвіді? Маю на увазі реєстрацію на іспит з отримання ліцензії. На зайти запиту ввести AIT ID. Вичитали , що в чоловіка такого в принципі буди не може, бо він тут не навчався. Питання що можна ввести замість цього ID? Дякую
-
Можливо, ви маєте на увазі дозволи на роботу для ізраїльтян?
-
Звідки інформація щодо ізраїльтян?
-
Дані можна оновити в консульстві !
-
Кароче нема 😭
-
Діло ще не дійшло до цього, але я спитав у боса. Обіцяв підписати що потрібно. Я просто в роздумах , подаватись мені як delivery driver , чи ще почекати пів року і податись через дружину у якої профессія Dental Assistant NOC Code: 33100. У кого буде більше шансів? Бали в нас одинакові. По 53
-
Немає ніякої окремої програми PR для ізраїльтян. Як громадянин Канади, можу вам сказати, не шукайте логіку у роботі державних установ.
-
Ніхто не знає, як воно буле далі. Я, свого часу, отримав PR того ж часу, як й люди, які подалися на рік пізніше. За тією самою програмою.