PR CUAET
-
Добрий вечір скажіть будь ласка як чоловіку зарегиструватимся на резерв + і замінити адресу на українську.
-
Трохи додаю оптимізму 😀 що і таке можливо )))
-
Думаєте більшість буде в березні подаватись і будуть розглядати довго, як в минулому році?
-
Возможно, провожу параллель с прошлым годом, когда февраль март массово, но наверное все-таки не таким большим количеством, подавали на новые пермиты. Программа остановилась до июня.
-
Це ідеальний приклад😅
-
Ні бо паспорта всі чекають там ще один колапс з ними
-
Торонто. Доставка DHL
-
Вот теперь и жди после этого😬
-
Так 200%, писала в іншій групі бо паспортам колапс. І люди чекають їх. А ще не всі пооформлювали. Тому буде напевно і з wp бо всі як у крайній вагон відправляти будуть ближче до березня. Чекання пасплртів від 3-6 місяців там 1000 вони накоплюються
-
А як ви оновили дані і скільки часу чекали?
-
Подача 11 жовтня. Виготовлено 24 жовтня. Трекінг на доставку DHL 01 листопада. Паспорт прибув 13 листопада. Ще чекаю, щоб внесли в базу. Нажаль не у всіх так швидко
-
Думаю намного больше. В прошлом году с этим делом был хаос, подавали те кому уже сильно жали сроки и рисковые на всякий случай. В этом будут подаваться все у кого нет пиар.
-
Тобто ажіотаж буде більший чим в минулому році і розгляд буде довшим?
-
Дуже дякую за відповідь
-
Чи хтось підтверджував диплом із ПТУ через IQAS??
-
Блеск! Это уже за гранью...
-
Якщо писать LOE, то можливо в одному листі описати помилки за себе і за дружину, вірно?
-
Ну, вибачте, я не хотіла, щоб мій паспорт запакували у дипломатичну пошту🤷♀️я оплатила доставку одразу в день виготовлення, тож хотіла отримати свою послугу😓 Тим більше, Едмонтон не відповідає ні на дзвінки, ні на питання по е-пошті..тож залишається тільки набиратись нахабства і домагатись свого🤷♀️
-
Шановні колеги по квесту, десь на очі попадалось, що для куаетчіків LMIA, наче, не потрібено - так чи ні? І ще таке питання джоб офер і контракт на роботу це різні речі? Дякую за відповіді!))
-
Можна дістати з Дії та перекласти/засвідчити. Відносно нещодавно у більшості з'явились власні свідоцтва в переліку документів. Може, й у вас також.
12 Jan 2024, 17:45
333048/474652
4 days ago