PR CUAET
-
Ні, це не пов'язані речі Проте якщо таки отримаєте відмову не забудьте про це вказати у всіх майбутніх іміграційних заявках
-
Відкритий і бескоштовно)))
-
З мого досвіду, з того, що мені відповідав Остап, та офіційних сайтів. Можна, якщо ви наприклад подалися на PR
-
а до куает?
-
йде мова про те чи можна буде перед закінченням 3 річного терміну продовжити ще ворк перміт
-
Про ворк перміт, який можна подавати бескоштовно і вічно. Але це не точно
-
Тобто?
-
Про вічний двигун
-
Я все ще у своїх роздумах, щодо тієї лотереї на грін карту, і цікаво, якщо податися на неї, але наприкінці отримати відмову, чи буде ця.гра коштувати меня піару в Канаді.
-
Так. В мене були клієнти на ПГВП, споузал ОВП та закритих ВП, які потім подавалися на КУАЕТ вже в Канаді
-
А про що мова йде я вже заплутався😂
-
Так, але це вказано в загальних умовах програми Як то кажуть "там це не вказано" не є legal defence
-
податися і продовжити це трошки різні речі
-
Коли ви на нього завідома не eligible і ви тимчасово позбавлені плати за подачу, то так, особисто вважаю це не етичним. Проте нічого в цьому незаконного немає, тому звісно робіть як вважаєте за потрібне. Я точно не є еталоном етичності, так що не моя справа вас в чомусь переконувати
-
інший це який? ліміа? але як я пам'ятаю, що якщо один із членів сім'ї працює по ліміа,а другий працює по відкритому ворк перміту ,то він же його може продовжити?
-
Там є така тема в кінці "ті хто можуть податися на відкритий ворк перміт". Ви можете відкрити його, та подивитися, чи відповідаєте Ви умовами продовження чи відкриття собі нового OWP
-
там не вказано цього
-
Це в першу чергу стосується тих хто або має інший дозвіл на роботу, або КУАЕТ тривалістю меньше ніж 3 роки. Те як вони описали це, трохи погано сформульовано, і на жаль породжує подібні міфи
-
Перший раз чую, що подати анкету на воркперміт є не етичним.
-
а хтось реально пробував продовжувати опен ворк перміт і йому не продовжили? були такі випадки? Про що йде мова ось тут? www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/work-canada/permit/temporary/extend/eligibility.html
12 Jan 2024, 17:45
33309/465905
2 minutes ago