PR CUAET
-
Я всё понимаю Сейчас у самого такая ситуация.
-
Документ о решении суда был у меня уже на руках,и мне отдали ,мой просроченный на тот момент,паспорт!!! Это был 19й год!
-
Скажіть будь ласка як часто треба ловити слоти?кожен день? Чи раз на тиждень?
-
Не зовсім так. В мене останнє відвідування воєнкомату в кінці 90-х початок 2000-х і все підтягнулося. Це не підлягає поясненню....
-
Яна [618418470] Ви використовуєте заборонене слово. Дія: Вимкнути звук 🔇 до 19/11/2024 04:02.
-
Якщо у вас все добре з документами то чого вас не пустять назад?)
-
Мені не прийшло підтвердження про слот. В кого таке було?
-
Якщо берете авто в салоні - платите 5% GST Але авто попередньо проходить інспекцію З рук - кота в мішку по суті купляєте і як пощастить
-
Ви краще закордоном пишіть, бо приходять повістки потім в Україну
-
Підкажіть будь ласка, я правильно розумію, що якщо мені заблокували мій аккаунт (3 разі ввів не правильну відповідь на секретне питання), мені просто потрібно зареєструватися знову?
-
Адреса оновлюється 1 раз при першому вході в Резерв+. Бажано мати реальну адресу за кордоном.
-
Всім привіт підкажіть будь ласка, графа «Одержувач 2» це стандартна незмінювана графа? Тобто WES обовʼязково відправить IRCC завіт, коли він буде готовий? Чи можна цю графу відмінити? Дякую.
-
Всі дані до 2022 року мають бути вже внесені.
-
Моніторте сайт кожну вільну хвилину/годину. Слоти з'являються на сайті в різний час
-
Тобто я правильно розумію, що в салоні (якщо ви маєте на увазі тих що продають тільки БУ авто), ми заплатимо трішки більше, але при цьому всьому там буде все окей, після тех огляду ну і дорожче скоріше за все?
-
@Catcorporation2024
-
Добрий вечір! Прийшов Портал 2, зайшла по лінку, видно куди грузити фото, але ніде не прописано ніяких вимог до формату/розміру фото. Хто вже фотографувався, можете підказати яке має бути фото?
-
Не так , в мене аж 17-ї давності
-
Якраз по закону - вони мають ставити людей на обліку без їх присутності,тобто якщо ти закордоном через консульство...
-
Дані в Оберіг вносяться руками з паперових справ. Все залежить від організації процесу в конкретному ТЦК та від сумлінності конкретного працівника.
12 Jan 2024, 17:45
333108/474652
18 days ago