PR CUAET
-
Всім привіт підкажіть будь ласка, графа «Одержувач 2» це стандартна незмінювана графа? Тобто WES обовʼязково відправить IRCC завіт, коли він буде готовий? Чи можна цю графу відмінити? Дякую.
-
Моніторте сайт кожну вільну хвилину/годину. Слоти з'являються на сайті в різний час
-
Добрий вечір! Прийшов Портал 2, зайшла по лінку, видно куди грузити фото, але ніде не прописано ніяких вимог до формату/розміру фото. Хто вже фотографувався, можете підказати яке має бути фото?
-
Дані в Оберіг вносяться руками з паперових справ. Все залежить від організації процесу в конкретному ТЦК та від сумлінності конкретного працівника.
-
Не знаю як зараз. Але по приїзді в 2022 році, в травні, продовжували сину його паспорт на 4 роки. Сину в березні 2022 теж тоді виповнилося 16. А паспорт закінчився в травні.
-
Знайшла ось таке насайті, це і є опис вимог до фото?
-
Всім привіт. Скажіть будь ласка, чи подавався хтось на продовження ворк перміт, зі скріном нового паспорту з ДІЯ, і який був результат ?
-
@MariaSukhovetska скажіть, а як вам вдалось приєднати до GCKey? під якою категорію себе вписали? Я пробую і не виходить лінк аплікейшн з GCKey
-
Вам не обовʼязково купувати вживане авто у тих, хто продає тільки БУ авто. Офіційні дилершипи теж мають в наявності вживані при чому моделей інших виробників також На прикладі мого дилершипу, де працюю я, так, ви отримаєте лист з пройденою інспекцією, що було перевірено, що було замінено/полагоджено + за адекватні гроші ви зможете за бажанням додати гарантію на авто на ще +3 роки ( в залежності) і абсолютно забути про те, що таке вкладати гроші в авто. +CarFax вам теж нададуть На рахунок ціни - чи буде це дорожче ринкової вартості? В деяких випадках різниця буде, в деяких - ні. Якщо це кредитування - відсоток залежить від вашої кредитної історії, яку бажано будувати правильно і компетентності менеджерів фінансових, які формують запит до банків