PR CUAET
-
Знайшла ось таке насайті, це і є опис вимог до фото?
-
Всім привіт. Скажіть будь ласка, чи подавався хтось на продовження ворк перміт, зі скріном нового паспорту з ДІЯ, і який був результат ?
-
@MariaSukhovetska скажіть, а як вам вдалось приєднати до GCKey? під якою категорію себе вписали? Я пробую і не виходить лінк аплікейшн з GCKey
-
Вам не обовʼязково купувати вживане авто у тих, хто продає тільки БУ авто. Офіційні дилершипи теж мають в наявності вживані при чому моделей інших виробників також На прикладі мого дилершипу, де працюю я, так, ви отримаєте лист з пройденою інспекцією, що було перевірено, що було замінено/полагоджено + за адекватні гроші ви зможете за бажанням додати гарантію на авто на ще +3 роки ( в залежності) і абсолютно забути про те, що таке вкладати гроші в авто. +CarFax вам теж нададуть На рахунок ціни - чи буде це дорожче ринкової вартості? В деяких випадках різниця буде, в деяких - ні. Якщо це кредитування - відсоток залежить від вашої кредитної історії, яку бажано будувати правильно і компетентності менеджерів фінансових, які формують запит до банків
-
www.canada.ca/en/revenue-agency/services/e-services/cra-login-services/help-cra-sign-in-services/locked-account.html#section1
-
Вітаю. Вам потрібно дзвонити до СRA вони розблокують після проходження верифікації.
-
Якщо авто свіже з пробігом до 100тис, то воно ще буде на гарантії якийсь певний час Є опція збільшити ті 100тис за екстра гроші Дилершип гарантії не дає, але якщо на наступний день уявно кажучи ви виявили якісь проблеми, то Дилершип їх вирішить. Це вже питання репутації
-
Можливо хтось володіє інформацією, якщо я маю ворк перміт продовжений на 3 роки чоловік тільки на півтори роки (до закіняення дії паспорта), коли буду робити продовження візітор рекорд для дитини, потрібно додавати якісь додаткові документи, щоб дитині продовжили на 3 роки теж? Дитині 4 роки
-
А вже викладали слоти на Отримання паспорта в Едмонтоні?