PR CUAET
-
Привіт, підкажіть, чи було у когось хто подавався на подовження нового WP і їм не давали на 3 роки? на менше або взагалі зменшували строк дії нинішнього WP? чула кілька історій але хотіла почути чи у когось реально був так експірієнс. дякую
-
Колись у групі людина поділилася
-
Може я помиляюсь, але слоти на Отримання викладали тільки для Торонто. Ні Оттава, ні Едмонтон їх ще не мав
-
дякую у нас не має
-
Я особисто поїду лише в середу, просто читала тут в чаті що багато людей не встигли прийняти
-
Вище дівчина писала, що в чергу записують у віконечку в консульстві
-
в чергу як записували? )
-
так було таке старий воркперміт до 2025/05 а новий дали до 2025/04 нада або переподавати або писати в крізіс форм
-
Доброй ночи, хотела узнать, если все серое и пишет что слотов больше нет на конец марта и весь апрель - то они уже и не появяться ? Нужно теперь на другие месяца мониторить ?
-
Мені чогось офіцер викопав старий паспорт ще з заявки на зняття обмеження з ворк перміту (2022рік)і видав до його закінчення, але я написала лист з поясненням у веб фому і вони перевидали на новий паспорт. Інколи не знаєш що вони можуть ще викинути😂
-
Я сподіваюсь не помиляєтесь 🤞Просто в чаті тут писали, що вже бронювали слоти на видачу паспорта у Едмонтоні, тому і зробила висновок, що вже все. Але якщо ні, то дуже добре 🙈
-
Обовʼязково
-
так
-
Да, здесь ничего нет
-
Так, Торонто🙈. А до нього мала слот на Оттаву, тепер думаю треба було в Оттаву. SN tower класно, але паспорт нужніше🙈
-
моя знайома отримувала новийворк перміт до такої ж самої дати. вона літом подала апеляцію і нову форму але вже платно за 255$ ось в листопаді отримала повідомлення за збори коштів і чекає відповідь
-
Marketplace, Renaissance livres, Renault Brey
-
і що робити? можна подати appeal?
-
Теж саме питання
-
Так, вам тільки по ЕЕ без провінції або переїзд туди, де є офіс
12 Jan 2024, 17:45
333156/474652
6 days ago