PR CUAET
-
напишу потім
-
Привіт, у мене запитання. Я зайшла стати в чергу для замовлення дітям паспортів. Але пишуть что слотів 0. І після травня немає можливості переглянути( пусто). Як знайти ті слоти🤗
-
Цікаве питання, чому воно у вас виникло? В мене було зроблено паспорт 24.10.2024 замовляв DHL 01.11.2024. Поки що повна тиша, немає відповідей ні від консульства ні від DHL.
-
Хто знає якщо живем в Альберті то чи приймуть в консульстві Отави чи Торонто?
-
По стану на вересень по квебеку жирний нуль
-
Порадьте як поступити? Ситуація наступна: Приїхали по куаету лютий 2023 в нас з чоловіком до лютого 2026 ворк перміти в дітей паспорта і відповідно візітор рекорд закінчується в вересні 2025. Сьогодні здала на новий паспорт одній дитині іншій не можем ніяк слот зловити (невідомо коли подамо) подавати на продовження візітор рекорд можна до кінця березня 2025. Тобто після березня вже не зможу подати дітям а паспорти не впевнена що отримаю до березня. Як бути? Можливо в когось така ж ситуація
-
В мене Торонто. 24 жовтня кинула їм заяву. Трекінг отримала 01 листопада. 13 листопада доставлено паспорт. Чекаю поки внесуть в базу
-
Це для отримання паспорту
-
Порадьте як поступити? Ситуація наступна: Приїхали по куаету лютий 2023 в нас з чоловіком до лютого 2026 ворк перміти в дітей паспорта і відповідно візітор рекорд закінчується в вересні 2025. Сьогодні здала на новий паспорт одній дитині іншій не можем ніяк слот зловити (невідомо коли подамо) подавати на продовження візітор рекорд можна до кінця березня 2025. Тобто після березня вже не зможу подати дітям а паспорти не впевнена що отримаю до березня. Як бути? Можливо в когось така ж ситуація
-
Чому всі думають що гуманітарна програма це те саме що біженство?
-
Просто здесь многие пишут, что нужно сразу оформлять в этот же день ( или ближайшие дни) доставку DHL. Иначе запакуют в дипломатическую почту и тогда доставка будет намного дольше.
-
Привіт.В мене таке питання .Мій чоловік зробив собі Дія через Монобанк.В " особистий ключ" банку такого не має , в Дія заходить і викидає. Резерв працює.І що в такому випадку робити?
-
Зрозумів :( Дякую Вам за відповіді, Шановні земляки!