PR CUAET
-
Спробуйте зайти на Дію через ноутбук, чомусь через комп. заходе краще
-
Доброго дня, може хто так робив. Маю квитки до Праги, але з пересадкою в Варшаві, якщо просто залишитись в Варшаві і не летіти в Прагу, не буду мати проблем, так само і а зворотньому напрямку, просто пропустити рейс з Чехії в Варшаву , і сісти тільки в Варшаві
-
Що треба мати з собою щоб забрати паспорт дитини?
-
Вітаю. Хтось забирав паспорт на днях в едмонтоні? Чи вимагають бронь слоту для цього? Чи поки можна в живій черзі?
-
Доброї ночі. Приїхали в Канаду грудень 23 року. Маю вклеєну візу в паспорті до 2028 р а також WP до грудня 2026 р. У дітей вклеєна віза в паспорті на рік, дія її з вересня 2023 до вересня 2025 р, також вони мають Visitor Record до грудня 2026 р. Однієї дитині подали в липні 2024 на Study Permit але документ ще не прийшов. Діти навчаються в Канаді, документи на зарахування і оплати на рік є. Підкажіть будь ласка, якщо виїхати з Канади на 1 місяць, при повернені дітей впустять?
-
Реально забрати день в день? Бо буду їхати з іншого міста
-
Доброго вечора, Мені потрібна порада щодо наступної ситуації: Мого чоловіка перевели до іншої компанії, і минулого тижня він почав там працювати на тій самій посаді, на яку подавався у червні (AOS) . Проте документи, пов’язані з цим переведенням, ще в процесі оформлення. (Job offer, declaration, license). Його заявку взяли на розгляд два тижні тому, якраз перед переведенням. Питання: Як правильно діяти в цій ситуації? Чи потрібно чекати, поки документи будуть готові, і лише тоді повідомляти через новий запит, що змінив роботодавця , чи краще повідомити одразу, навіть якщо документів поки немає, і додати їх пізніше, коли вони будуть отримані? Заздалегідь дякую за допомогу!
-
Доброго вечора! Я отримала АОR сьогодні!!!! По AOS! Подавали на федеральний етап 3 липня( июля) . Маю питання. Разом з AOR прийшов лист на біометрію, але в GCKey вказано нашу попередні дані по біометріі ( при подачі на КУАЕТ), і що вони дійсні до 2032. Нижче у деталях апплікації написано : WE DO NOT NEED YOUR FINGERPRINTS. WE WILL SEND YOU A MESSAGE IF IT CHANGES. Я не розумію, надо чи ні. Ми оплатили біометрію при подачі заявки. Дякую за відповідь.
-
Шукайте нотаріуса в Україні і ріелтора