PR CUAET
-
Доброго вечора! Я отримала АОR сьогодні!!!! По AOS! Подавали на федеральний етап 3 липня( июля) . Маю питання. Разом з AOR прийшов лист на біометрію, але в GCKey вказано нашу попередні дані по біометріі ( при подачі на КУАЕТ), і що вони дійсні до 2032. Нижче у деталях апплікації написано : WE DO NOT NEED YOUR FINGERPRINTS. WE WILL SEND YOU A MESSAGE IF IT CHANGES. Я не розумію, надо чи ні. Ми оплатили біометрію при подачі заявки. Дякую за відповідь.
-
Шукайте нотаріуса в Україні і ріелтора
-
Може хтось має покрокову інструкцію заповнення аплікації на продовження OWP до 31.03.25( cuaet ) , буду дуже вдячний…
-
На завтра показує слот , але не дає можливости забронювати . Що ви робите в такому випадку і чому це так ?
-
Дякую за відповідь. Бо я була confused.
-
Доброго вечора. Якою програмою заповнювали форми для подачі на work permit? Adobe Acrobat хоче 30 доларів в місяць. Може є якісь безкоштовні чи дешевші аналоги? Дякую
-
Посольство України в Канаді
-
Ну я думаю что да, вы с ними свяжитесь. Мне в Торонто они сами предложили такой вариант, тк слотов у них не было. Сказали что у них так и в Мексике, и в Южной америке подавали и приходило к ним. Я не знала что так можно..