PR CUAET
-
скажіть будь-ласка, може хто знає, де знайти інформацію коли консульство (наприклад, Едмонтон) робить виїздні консульські обслуговування?
-
Записатись на візит і паспортні дії це різні послуги?
-
Це ви тепер ловите слоти?
-
Ну якщо виходити з тієї логіки, що в людини є 2 місяці на те щоб знайти нову роботу у випадку звільнення, то думаю можете не спішити, надасте коли будуть, ну або якщо прийде запит
-
Хто вже заповнював заявку допоможіть будь ласка
-
У меня тоже так было когда заходила с телефона, на котором стоит приложение «Дія». Попробуйте зайти на сайт с другого гаджета, а Дію подключайте считывая QRкод .. и будет вам счастье.
-
Вказувати де працює людина чи адресу офісу компанії?
-
Candidate’s location of employment (do not include your employer’s corporate headquarters office address, unless you work there)
-
Доброго дня! А у вас є Outland dependant? Бо в моєму випадку це був інформаційний лист - RFV - ready for visa, для чоловіка в Україні. По ньому ми відправили паспорт на вклейку імміграційної візи + розписали через Веб форму хто/де знаходиться. Портал 1 прийшов окремим емейлом на електронну пошту через декілька днів.
-
Доброго дня скажіть якщо є на руках дійсний ворк перміт до 2028 року але віза до 2025 то чи обов'язково потрібно відкрити візу якщо не планую виїзду з Канади
-
2018 рік, маю Диплом і додаток з оцінками ( сам диплом з англійським перекладом, а додаток українською). Я жила на підконтрольній Україні території і навчалася теж на підконтрольній території України, але після 2022 року все окупували , коледж розбомбили , і я не знаю чи зможе апостиль юа зробити для мене пакет документів для WES , бо хвилююся за те чи мають в базі документи, хоча в дії показує мій диплом . Тому запитала тут чи може хтось мав схожу ситуацію
-
Якщо в дії навіть показує, то диплом точно є в укр базах і апостиль повинен підтвердити. Як і писали раніше , не має значення чи будівля ціла, головне щоб установа була в юридичному полі України
-
Це зрозуміло, але якщо людина працює у різних локаціях ?