PR CUAET
-
Одразу, нажаль, не можливо замовити доставку(( Як тільки зʼявиться статус «виготовлено, але не доставлено» - в той же день сплатіть доставку. Відскануйте квитанцію, напишіть і відскануйте заяву і відправте на електрону пошту консульства, в я кому замовили паспорт. Консульство само «дасть відмашку» в DHL забирати Ваш паспорт на доставку. Після того, як DHL отримає Ваш паспорт- вони пришлють Вам лист з номером для відстеження. Після того, як в DHL буде статус «доставлено» (у відстеженні паспорту нічого не зміниться) пройде ще якийсь час, поки в посольстві внесуть Ваш паспорт в базу. Потім зʼявиться останній статус «документ прибув»і можно забирати )
-
Доброго дня, пвдкажіть будь ласка, який диплом треба прикріпляти якщо є wes на master degree. Бакалавра треба теж прикріпляти?
-
Мав на увазі що переклад на основі витягу з дії. Він вже є бо використовував на ПР
-
Скажіть, є якісь вимоги до рівня англ, якщо френч всі 7? Який рівень англ має бути, щоб пройти по френч виборці?
-
Message from user Инна has been removed because this user is in spam list (???)
-
Так , але це ж логічно , що паспорт треба залишити , бо як інакше ми б повернулися до Канади назад ) і два паспорти ми можемо залишити по закону і так ) мене це теж насторожило на початку , але зараз вже спокійна , адже новий паспорт , ще не отримала , але він вже підтягнувся в Дії )
-
-
Так , мене теж питали чому не в Канаді . Але я пояснила , що тут аби зловити слот треба мати неабияку вдачу 😅🥲або купити в хитрожопих місце , зробили бізнес на рівному місці, а тепер люди мучаться з тими слотами . Я це ще в листі до консула писала перед тим , як приїхати туди , бо хвилювалася , що мене не приймуть там 😅то він вже більше не чіпав мене 😅а лиш спитав чи норм фото 😅
-
Message from user Andrey has been removed because this user is in spam list (???)