PR CUAET
-
Доброго ранку. Підкажіть будь ласка чи достовірна інформація, що для получення готового паспорту потрібно ловити слот? Чи можливо заказати доставку паспорту з України?
-
У нас змінилось на «заброньовано» Обіцяла написати😁
-
Дякую, бо я дуже вже переживаю, так як статус не змінюється(
-
Головне щоб була діюча віза і оригінал WP не забудьте взяти
-
Message from user Kristina Nikitina has been removed because this user is in spam list (???)
-
Спочатку ставите галочку що в Україні, а коли видасть потрібну форму анкети пишете що в Канаді
-
www.instagram.com/yuliannayv?igsh=MWIydXEyYWhnbDRjcw==
-
Яна
-
Message from user Инна has been removed because this user is in spam list (???)
-
В мене вчора нарешті змінився статус на заброньовано. Також 5 днів висів на етапі опрацювання
-
Доброго ранку.А ви приблизно плануєте дату коли забирати?Скільки паспорт виготовляється +-.Теж думаю бронювати час чи ще ні
-
Так
-
Що вам детальніше? Я написала.
-
Сподіваємось на краще🥹
-
Зараз усі вільні слоти і на виготовлення і на отримання готового паспорту шукайте на сайті id.e-consul.gov.ua/ правда на нього зайти не так просто 😤
-
Вітаю, напишіть в особисті нам, допоможемо
-
В мене було так , потім запис був скасований консульством , але вчора прийшло повідомлення що він знову заброньований 😆
-
Мій чоловік в процесі номінації замінив фірму. Фірмі був місяць. Номінацію дали. Це нові правила , що має бути рік зареєстрована? Отримував в січні номінацію
-
Доброго дня, підкажіть чи варто замовляти DHL доставку паспорта? Чи дійсно велика різниця між доставкой дипломатичної пошти та DHL? Посольство в Онтаріо. Дякую!
-
Я телефонувала на наступний день після подачі, щоб дізнатися чи бачать вони мою заявку в системі чи ні. Моя Вам порада - зателефонуйте і якщо Вашу заявку бачать, то можете спати спокійно і чекати, коли почнуть видавати AOR жовтневим заявкам.
12 Jan 2024, 17:45
333484/439029
about a minute ago