PR CUAET
-
Тут краше міграційного запитати, бо ще може виникнути питання, що роботодавець мав надати job offer до переведення, а не після
-
За що переживаємо так за те що він за фактом працює вже, а ми не сповістили (чекаємо документи) Чи не буде це розцінено як приховування?
-
Так і є
-
Підкажіть будь ласка Чи оновлюються слоти на візит? Зараз на пів року «0» пише
-
Дякую!
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, як після авторизації в Дії знову повернутися на сайт Консульства. Дякую усім
-
Я робила через них: China Police Clearance Cellphone:+86 189 1161 3371 Telephone: +86 10 8322 4525 Website: www.chinapoliceclearance.com Address: Room 902 No. 38 Yunjing South Street Tongzhou District, 101121 Beijing China [email protected] Я досі на федеральному етапі, ще не отримала повідомлення від федералів, чи все гаразд із довідкою.
-
Це федерали? Бо відправляли їм дохід до вʼїзду в Канаду Квебеку та Федералам Ніякої відповіді так й не було
-
Гарна думка
-
Я знайшла на сайті як воно каже www.alberta.ca/job-offer-and-employer-requirements#jumplinks-1
-
Вітаю! Прохання до тих, хто сьогодні буде в консульстві в Едмонтоні - будь ласка, як буде можливість, напишіть яка там ситуація з отриманням готового паспорту.
-
Доброго дня! Я подала документи на дитячі бенефіти 28 жовтня. У мене є reference number, і статус на сайті відображається як “received”. Підкажіть, будь ласка, скільки часу у вас зайняло, щоб у CRA з’явився трекер прогресу, і що має оновитися, коли він з’явиться? Чи прийде на e-mail повідомлення про це?
-
Я їздила кілька разів, все було ок. Головне, мати при собі оригінал work permit і дійсну візу