PR CUAET
-
Немає
-
Ви отримали номінацію 11 чи 19?
-
Oct 29- дзвінок від офіцера в той же день до запит Nov 19 - прийшла номінація, дзвінок був тільки роботодавцю.
-
Дитячий чи дорослий?
-
Maria, це не ворожіння на каві. Це cut the doom and gloom crap, яким переповнені чати зараз. Йде поступове й повільне закручування гайок і дійсно відбувся великий break, що призвів до стрімкого зростання балу на момент вирішення питання змін до програми. Актуальний стан речей (оновлена і свіжа анонсована офіційна інформація, а не прогнози від консультантів та інших ворожій) - це єдине, від чого зараз можна відштовхуватись для тих, хто ще планує свою іміграцію. І цей актуальний стан з відомою офіційною інформацією виглядає не негативно. У 2025 іще є вікно opportunity.
-
На офіційному сайті почитайте, за яких умов дитина після 18 років є депендант. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/guide-5291-humanitarian-compassionate-considerations.html
-
Хтось створював собі ЕЦП через cap.vchasno.com.UA сервіс?
-
У мене так само, ви змогли з телефону зайти? У мене на телефоні дія встановлена і я не розумію чому не виходить зайти☹️
-
в якому місті? мені вчора в Торонто сказали - 3 місяці виготовлення + 3 місяці доставка