PR CUAET
-
Дитячий чи дорослий?
-
Maria, це не ворожіння на каві. Це cut the doom and gloom crap, яким переповнені чати зараз. Йде поступове й повільне закручування гайок і дійсно відбувся великий break, що призвів до стрімкого зростання балу на момент вирішення питання змін до програми. Актуальний стан речей (оновлена і свіжа анонсована офіційна інформація, а не прогнози від консультантів та інших ворожій) - це єдине, від чого зараз можна відштовхуватись для тих, хто ще планує свою іміграцію. І цей актуальний стан з відомою офіційною інформацією виглядає не негативно. У 2025 іще є вікно opportunity.
-
На офіційному сайті почитайте, за яких умов дитина після 18 років є депендант. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/guide-5291-humanitarian-compassionate-considerations.html
-
Хтось створював собі ЕЦП через cap.vchasno.com.UA сервіс?
-
У мене так само, ви змогли з телефону зайти? У мене на телефоні дія встановлена і я не розумію чому не виходить зайти☹️
-
в якому місті? мені вчора в Торонто сказали - 3 місяці виготовлення + 3 місяці доставка
-
Усім добрий день! Дійсно визнаю, що викладач неправильно сформулювала своє пояснення, адже вжила слово essay, тоді як для кожного окремого письмового завдання CELPIP слід виокремити інші стратегії до написання. Це відео було вилучено, аби запобігти подальшій дезінформації (використання слова essay у завданні CELPIP), а також було опубліковано інше відео, яке було зроблено ще заздалегідь, де пояснюється написання саме другого завдання CELPIP. www.instagram.com/reel/DCiKhHCxY2_/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA== Як і я сама, так і викладачі, переглянули та опрацювали багато матеріалів, щоб мати змогу допомагати іншим у підготовці, однак, на жаль, серед усіх постів/статей/матеріалів, які ми робимо для людей, трапилася така помилка. Мені шкода, що ви визначаєте мою особисту професійність і усю мою роботу одним відео, що видається досить biased, однак зі свого боку можу запевнити, що у подальшому буду більш чітко слідкувати за тим, щоб інформація була подана максимально зрозуміло і достовірно. Вище ділилася іншою статтею про іспити від нашого викладача Сергія. Сподіваюся, комусь буде корисно. З повагою, Олександра
-
Вибиває помилку..така сама ситуація.
-
Думаю, що це якраз залежить від офіцера. Бо дитина і депендант - це не завжди то саме. Але може хтось знає більш точно.
-
Йде як депендент до 22 років, якщо живе з вами і не одружений