PR CUAET
-
Нажаль це рідкість
-
Порція CPP для self -employed так 11.9 відсотків, але треба ще враховувати exempt та кредит . Персональний податок нараховується на різницю, але тут . 20 тис income Non refundable tax credit 2478 Federal Tax 2827 Різниця 2827 - 2478 = 349 + CPP( 20000-3500)*11.9 =1963 До сплати подарок 349 + 1963 = 2313
-
Зараз система змінилась. І люди мусять підтвердити 3-чі візит. Хто цього не зробить слот анулюють. І він перейде до того хто в черзі я надіюсь ) раніше люди бронювали. Потім забудуть не приходять і не відміняють ( і молотів завжди немає (( Може щось зміниться …
-
Всім привіт! Підкажіть будь ласка, хто має досвід чи знає відповідь- чи має однакову юридичну силу продовжений паспорт дитини 15 р. та паспорт матері/батька де вклеєна фотографія дитини. Чи можна даний паспорт із фото дитини використати для продовження статусу дитини чи лише для перетину кордону?
-
Уважаемый, вам офицер в инструкциях написал что и когда нужно отправить, даже объяснили куда именно отправлять. Не пытайтесь сейчас сместить агрессию на меня, направляйте ее в более полезное русло. Надеюсь в ПР вам не откажут, хотя с такой пофигистической позицией, он вам похоже не особо и нужен. Удачи!
-
Я онлайн на CRA вебсайте сдела репрезентатив аккаунт и когда звонила в CRA сразу сказала что така-то представляю интересы такой-то, моей мамы. Моей маме не надо было говорить по телефону вообще. Я говорила, представляя её интересы.
-
підскажвть будь ласка, з ким можна проконсультуватися по ресторейшн статус.
-
Просто я б сам в цю чергу записався б - чому й ні? Як резервний варіант. Але продовжував би все одно слоти шукати. А якщо слот знайдете, а потім ще по цій черзі щось знайдеться, то просто не будете брати другий. Інакше можете взагалі нічого не отримати. Бо ви ж не зможете зрозуміти, чи працює ця черга, чи ні. Занадто багато ризику.
-
Maks уважаемый! вы просто ни прочитал что я написал поэтому вывалили всю эти ненужные буквы тут - если бы прочитали не пришлось бы тратить свое драгоценное время. Не судите по себе о других и не умничайте когда это не уместно - если у вас нет привычки внимательно читать что написано , это не значит что другие также делают. С уважением и наилучшими пожеланиями!
-
Усім привіт 😉 Прийшов Portal 1. В одній відповіді на мейл просто текстом надати необхідну інформацію - окремо на мене і окремо на dependent? Дякую ☺️
-
Подскажите, пожалуйста, кто продлял детские паспорта, есть ли обязательные требования к такой фото для продления или может быть 5*5? Оно ж должно быть распечатанное? И к скольки бы вы посоветовали ехать в консульство в Эдмонтоне, чтоб точно успели продлить? На сайте пишется в время с 11:30...Я так понимаю там большие очереди?