PR CUAET
-
Dodge Journey, 2014 року, нова зимова резина, куплена два тижні тому. 7000(торг)
-
Дякую 🙏
-
Всем привет , скажите с портал 2 всегда приходит на следующий после портала 1 ?
-
Всім привіт, Хотів би дізнатися, чи є у когось досвід продовження work permit за програмою CUAET із використанням паспорта іншої країни, якщо спочатку віза та work permit за CUAET були отримані на український паспорт? Мені буде корисно дізнатися як про позитивний досвід (схвалення продовження work permit CUAET), так і про негативний (відмову в продовженні).
-
Може ще від провінції залежить. В Альберті повноліття з 18
-
Дякую. Чи треба ще додатково прикріпити пдф з відповідями, чи просто текстом в мейлі вистачить?
-
Ми продовжували дітям паспорти, фото не потрібно, жива черга один з батьків та дитячі паспорти. Але але сьогодні другий день штурму консульства в Едмонтоні бо дійшли нарешті готові паспорти, які люди чекали хто 3 місяці хто 6 місяців. Якщо не горить вам хоча б на наступному тижні, бо вчора декого завернули
-
О, значить добавили , бо раніше не було
-
точно змінилося, я про цю чергу розповідаю вже майже тиждень у всіх чатах. Бо сама через неї отримала два слоти - один в Торонто, другий в Оттаву. До цього я була в черзі минулої системи, ни ответа, ни привета. А тут вийшло. через два дні прислали повідомлення зі слотом