PR CUAET
-
Calgary, Alberta
-
Не відмовлять. Чому Ви так вирішили?
-
В мене під Дія було виділено синім і так авторезувалася
-
Так.
-
ну так. але , коли мені був потрібен слот в Оттаву я і в чергу стала, а перевіряла. тоді багато виставили в доступ. і в чергу прийшов, але мені потрібен був раніше і я не підтверджувала. ніде ніхто не писав тоді про слоти, я побачила випадково, бо перевірити вирішила. ну і звичайно написала в групі. може коли ще зїявляться, ви перевіряйте на всяк випадок. ну нове хоббі таке )))
-
я перший раз , слава Богу та Ісусу Христу, випадково стала в Торонто. я не зрозуміла як саме з'явилася ця кнопка. Іншого разу, вже коли зрозуміла, що є така опція, намагалася стати усвідомлено. і виявилося, що вона так просто не з'являється. Намагалася різними варіантами. Вийшло. описала в чатах. Дівчина писала, що в неї не вийшло. То учора вже з годиником провела експеримент. В мене через 50 хвилин з'явилася ця кнопка. Зараз ще раз опишу. 1 проходите всі кроки авторизації, вибрати все, що необхідно 2 коли показує слоти, вибираєте режим місяць. і клацаєте по всім місяцям. потім повертаєтесь на перший місяць. листопад 3 і після цього вже нічого в тому вікні не робите. нічого. через 15 хвилин нічого не змінюється,через 20 теж,а потім я пішла , коли повернулася через 50 хвилин вже була кнопка. 4 Натискаєте стати в чергу. І каже,що заявка оброблюється і прийде на пошту. нічого на пошту не приходить. все з'являється в повідомленнях на порталі. кожен день заходити треба, щоб не пропустити слот. Бо коли дадуть , то є 24 години на підтвердження
-
Дякую🫶🏻
-
Привіт, що потрібно мати з собою для отримання виготовленого паспорту?
-
пітвердження за 30 дніі, за 7 та за три. якщо слот за два дні, то ніякого підтвердження не потрібно. якщо він є у візитах, то все гаразд. їдьте
-
Привіт. А є тут хтось, у кого в Резерві "недостатньо даних"?
-
У мене в кабінеті не було ще оновлення
-
Всім привіт! Скажіть будь ласка, с таким Резервом + , консульство дає послуги чи треба змінювати. Вчора було нормально! 😔