PR CUAET
-
Привіт, що потрібно мати з собою для отримання виготовленого паспорту?
-
пітвердження за 30 дніі, за 7 та за три. якщо слот за два дні, то ніякого підтвердження не потрібно. якщо він є у візитах, то все гаразд. їдьте
-
Привіт. А є тут хтось, у кого в Резерві "недостатньо даних"?
-
У мене в кабінеті не було ще оновлення
-
Всім привіт! Скажіть будь ласка, с таким Резервом + , консульство дає послуги чи треба змінювати. Вчора було нормально! 😔
-
Так. давай ще раз. може то я так криво українською спілкуюся. существует еще очередь на слоты. чтоб в нее попасть, надо нажать кнопку стать в очередь. но кнопка, к сожалению , появляется очень странным образом. я так и не поняла, то ли глюк системы. то ли она спрятана,а потом, когда долго нет ответа система прогружается так как должна быть. Так вот, чтоб появилась кнопка стать в очередь, нужно вызвать это поведение. То есть ничего не нажимать длительное время. И тогда экран с неделями меняется на вот такое окошко.
-
В нас потребує уточнення
-
я сначала зарегистривалась в консуле. а потом каждый день по несколько раз входила и мониторила слоты. то есть аккаунт у меня уже был. каждый раз входила дией, если не проходила пробовала снова. но цифры с подтверждениями на почту вводила первый раз при первой регистрации. А дальше через дию пидпис.
-
Здравствуйте, пытаюсь подать на визу ребёнку( она в Канаде) как только я вписываю год рождения выдаёт study permit …. Подаю заявку через gc , что и где я делаю не так?) если у кого-то есть видео инструкция для детской визы скиньте в личные сообщения. Спасибо
-
Всім привіт🙋🏻♀️ Мене звати Лідія і ВИКЛАДАЧ ЕСТРАДНОГО ВОКАЛУ ДЛЯ ДОРОСЛИХ!(18+) ✅ Навчу вас співати вашу улюблену пісню за 1 місяць. ✅ Уроки адаптовані під ваш рівень і запит. ✅ Індивідуальний підхід до кожного. Дозволь свому голосу навчитися якісно робити те,для чого він створений і бонусом отримай впевненість у собі✨ До КІНЦЯ ЦЬОГО ТИЖНЯ запишись у direct на перший урок за ціною БУДЬ-ЯКОГО ДОНАТУ ДЛЯ ПРИТУЛКУ ТВАРИН В УКРАЇНІ🇺🇦 Проводжу уроки offline in Downtown Calgary.
-
Не розумію що я маю видалити? Що вас так бентежить? Я стояла в черзі в Торонто і бачила у жінки паспорт продовжений на рік печаткою ! Вона каже як би я прийшла з фото 3*4 мені б продовжили на 4 роки (чи 5) але вона не знала і не принесла фото! Це інформація від людини. І за рік вона не встигла зловити слота а продовжують лише раз! Хочу застерегти інших. В чому проблема?
-
при нажатии на черную кнопку записатсья в очередь, тоже поведение вызывающее на секунду стресс. говорит обрабатывается запрос. и вышлем результаты проверки на почту. конечно же на почту ничего не приходит. но появляется обновление в кабинете е-консул. тоже не сразу. первый раз вообще час где-то проверял. второй раз быстро проверил. и во вкладке замовлені послуги появляется очередь. и сообщение с поздравлением. А сам слот выглядит следующим образом. вам присылают сообщение в кабинет консула и предлагают один вариант. или берешь или нет.
-
Оці 4 кроки ви пройшли один раз на початку правильно? Це була реєстрація на сайті е консул. Вдруге та втретє не потрібно по новому вводити свої дані, та чекати код з цифрами на мейл, правильно? Там за останнім кроком просить ще мобільний телефон і не всі знають що можна вводити канадській номер якщо нема української сімки