PR CUAET
-
А мені не шкода, бо думав що самий розумний і таким чином добавить собі балів, а по факту забрав чиєсь місце(((
-
Щойно вийшла з консульства Оттави. Паспорта видають по живій черзі згідно розкладу на сайті. Потрібно надати індефікатор з трек-номером . 5 хвилин і все
-
Читала також цей допис, шкода що гроші вже не повернеш
-
Дякую за відповідь
-
Якщо не хочете отримати на українську адресу повістку (а це, як пишуть люди в цьому чаті, дуже навіть реально), то краще вказувати закордонну адресу. Бо так ви показуєте ТЦК, що людина не в Україні, а тому немає сенсу їм заморочуватися з надсиланням повістки. Але це моя думка, а кожен сам вирішує, що краще, прочитавши різноманітну інформацію.
-
Чи зʼявилися нові правила для отримання паспорта ? В Едмінтоні?
-
Любі, українці! Знаємо, як ми усі звикли до якісних товарів та послуг і як важко їх, часом, знайти у Канаді, особливо у невеликих містечках. Один з таких товарів - чай! Якісний, різноманітний чай! Саме тому я відкрила магазин чаю у Канаді зі звичною для нашого сприйняття підбіркою чаїв. Чорні, Пуери, Улуни, Білий чай, Різноманітні збори, по типу Карпатського. Чаї з лікарняної ромашки. Пересилання по всій Канаді! Запрошую вас завітати, подивитись, та знайти саме той чай, який ви звикли пити вдома і який нагадає вам затишок вашого дому! WWW.TIMETOTEA.CA
-
-
Оооооо он проснулся 😍🔥поздравляю)
-
Просто в гуглі написати «мп біля мене» Перше посилання буде веб сайт Там напишете свій індекс і вам покаже хто у вас, там перейдете за посиланням і буде вам контактна адреса