PR CUAET
-
1. Я уже в сообщении ответил выше - это решение каждого человека ответить офицеру конкретно и дать запрашиваемую информацию, или начинать спорить и доказывать что нет условий по финансам. 2. Прочитайте запрос который приходит от офицера. Они говорят «дайте справку с работы и пейстабы, а если не работаете то объясните почему и дайте доказательства того как вы организовали себе обеспечение в Канаде». Если мама/папа/бабушка не работает, и будет в письме писать что дочка (канадская я родственница), содержит, то evidence того что бабушка/мама made arrangements для того чтоб себя содержать - это пейстабы дочки. У вас же конкретно просят evidence. И говорят что ты must provide it.
-
Ураааааа пришла от него номинация 😍🔥 дай бог здоровья мистеру Чану!!!!
-
Вітаю. Чи є хтось, хто записався за новою системою на найближчі дні і не зробив підтвердження? Чи вам скасувало запис автоматично чи ви змогли потрапити на візит? Мені на пошту запит на підтвердження візиту не приходив, а в кабінеті вчасно не помітила той, що за 7 днів. За 3 дні вже запит не приходив. Але запис ніби не скасований в кабінеті. Не знаю чи їхати завтра 😞
-
Це дуже добре
-
Краще написати їм листа на ел.пошту та запитати. Я писала в цю субботу, мені відповіли в неділю стосовно живої черги на цей тиждень. Що буде далі ніхто не може заздалегідь відповісти.
-
Ми коли вперше зайшли в програму, то там теж світилася українська адреса, але вже не пам'ятаю чи там нижче була кнопка "оновити дані", чи просто ми клацнули на адресі, але відкрилося вікно для редагування і ми ввели нову адресу. Те саме було і з номером телефону.
-
А QR код вдалося отримати?