PR CUAET
-
В мене кандидатський, там нема додатка. За магічтерський 450
-
За Диплом з додатком 200 грн? 😳
-
Ага, вонм запросили 800 грн за переклад, в я заплатила 200 . Розводять на рівному місці
-
Я завантажувала тільки у Енік і вони самі відправляли у ВЕС
-
Якщо заплатити Апостілю за переклад, то нічого не треба самостійно завантаживати на WES. Апостіль сам все завантажить.
-
LMIO як продовження відкритого ВП на закритий, це працює ?
-
Треба завантажувати переклад самостійно. Діа рази робила якщо що.
-
Але процес насправді значно складніший. По перше там є 8 різних стрімів з різними вимогами (по 60-80 сторінок під кожнy) Для розуміння, коли я беру за ЕЕ чи прямий ПР від 1900, то ЛМІА я не буду чіпати менші ніж за 3000
-
Якщо дуже коротко: Реклама 4 тижні (3 джерела) Запрошення всіх хто має 2+ або 4+ зірочки в job bank подача заявки (потрібно довести позитивний вплив найму іноземного працівника на трудовий ринок Канади). Профіт :)
-
До кінця березня 2024
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/protect-fraud/report-fraud.html Натискайте що думаєте що хтось зробив immigration fraud
-
Залежить для чого. В нас курс досить стабільний, за останні 8 років коливається між 1.27 і 1.4
-
Саскачеван має непогану програму, але вимоги і процес до роботодавця складніший. Проте одне правило діє практично всюди (крім Онтаріо та Британмької Колумбії). В кожній провінції, якщо є job offer, буде відносно проста програма для провінційної іміграції. В ОН та БК, вони також є, але легкими я б їх не назвав
-
Такого не буде точно.
-
Скоріш за все ні, в оголошенні такого родства не було. Але побачимо за пару тижнів
-
В вес нічого не треба завантажувати, їм все імідж центр сам висилає
-
Так, завантажите в екаунт вес самі а далі по процедурі еніс
-
Розповім свою історію отримання довідки. В Дії замовив повний звіт і через 2 дні отримав витяг. На сайті консульства скачав анкету, роздрукував та заповнив. Також треба ксерокопії 1й сторінки закордонного паспорту та сам витяг. Потім відвідав я Канада Пост. Замовив Order Many на 40 доларів і також заплатив комісію 8,5 долара. Купив два конверта Канада Експрес. Вони дають можливість відслідкувати по трекер номеру де Ваш лист. Це коштувало ще 40 долларів. Відправляв в Отаву. Вклав в один більший конверт документи та конверт для відправлення вже готової довідки та все це відправив ))) За тиждень отримав готову довідку на англійській мові про те ще на такую дату я не маю криміналу.
-
Доброго дня. Чи підходить коли диплом і додаток відразу вже був виданий на українській і паралельно перекладений на англійську?
-
А можливо щоб адміністрація сюди перенесла ті повідомлення. Дуже цікавить послідовність дій )))
12 Jan 2024, 17:45
33401/474652
19 days ago