PR CUAET
-
Вітаю! Сума, яку ви вкладаєте в RRSP, вираховується з вашого оподатковуваного доходу. Це знижує суму податку, яку ви маєте сплатити за рік.Коли ви знімаєте гроші з RRSP, вони додаються до вашого оподатковуваного доходу у рік зняття.
-
Сьогодні подруга з 2 дітьми їздила в консульство в Торонто, щоб забрати паспорти дітей.Відмовили.На питання навіть не відповідали.Ось така ситуація тепер
-
это та бумажечка с номером отслеживания и кью ар кодом? и всё? больше никаких там документов дополнительных?
-
У мене істерика. Вже реально не знаю, що робити. Зареєструвалися у Дії з горем пополам, бо паспорту майже 10 років, не могла по фото пройти перевірку. Але пройшла. На сайті e-consul ,хочу зловити слот, але мене постійно перекидає у дію. Не знаю що робити далі. Тупа взагалі :( Допоможіть,хто може, будь ласка🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
-
Привіт , а чи є тут бухгалтери хто міг би розповісти про аккаунт RRSP який від працедавця…як з ним краще бути збирати кошти чи виводити їх ? Чула там великий буде податок якщо виводите і на роботі кажуть не думай виводити бо тільки втратить більше половину просто збирати на старість 😀 Скажіть хто якою інформацією володіє Дякую
-
А кому ви саме писали лист? Мені теж треба терміново летіти😥
-
Вам напишуть різні варіанти. Ви повинні знати одну просту річ вам неиможуть відмовити у пр по фінансовим причинам. Відправте пенсію з прівату на англійській. Вам поставлять що ви не відповідажте по фвнансовим причинам і дадуть пр. Те ж саме поставлять навіть якщо накидати пейчеків когось з родини хто працює. По ітогу пр дають і першим і другим