PR CUAET
-
Якщо заплатити Апостілю за переклад, то нічого не треба самостійно завантаживати на WES. Апостіль сам все завантажить.
-
LMIO як продовження відкритого ВП на закритий, це працює ?
-
Треба завантажувати переклад самостійно. Діа рази робила якщо що.
-
Саскачеван має непогану програму, але вимоги і процес до роботодавця складніший. Проте одне правило діє практично всюди (крім Онтаріо та Британмької Колумбії). В кожній провінції, якщо є job offer, буде відносно проста програма для провінційної іміграції. В ОН та БК, вони також є, але легкими я б їх не назвав
-
Так, завантажите в екаунт вес самі а далі по процедурі еніс
-
Розповім свою історію отримання довідки. В Дії замовив повний звіт і через 2 дні отримав витяг. На сайті консульства скачав анкету, роздрукував та заповнив. Також треба ксерокопії 1й сторінки закордонного паспорту та сам витяг. Потім відвідав я Канада Пост. Замовив Order Many на 40 доларів і також заплатив комісію 8,5 долара. Купив два конверта Канада Експрес. Вони дають можливість відслідкувати по трекер номеру де Ваш лист. Це коштувало ще 40 долларів. Відправляв в Отаву. Вклав в один більший конверт документи та конверт для відправлення вже готової довідки та все це відправив ))) За тиждень отримав готову довідку на англійській мові про те ще на такую дату я не маю криміналу.
-
Доброго дня. Чи підходить коли диплом і додаток відразу вже був виданий на українській і паралельно перекладений на англійську?
-
А можливо щоб адміністрація сюди перенесла ті повідомлення. Дуже цікавить послідовність дій )))
-
Как то мало флуда однако ))))
-
200$, чому безплатно?