PR CUAET
-
Наче на початку підписувала відмову від зняття зі своєї зарплати якщо не помиляюсь і тільки виходе працедавця плати туди Тобто на суму яку я хочу зняти я буду платити на неї 25% ?
-
Можете телефонувати по номеру вище, хоча це все одно не дуже інформативно. Можете ATIP ноутси замовити (теж не дуже інформативно до першого апруву). Ну взагалі адвокату, то й адвокату, він же вам всі апдейти обовʼязково передасть. Не тієї ж миті, можливо, але протягом кількох днів. У вас таке має бути зафіксовано в договорі
-
Чомусь неперекидує,пройшла реєстрацію і нічого не перекидає?що робити?
-
Натискаєте там де показано на фото і там буде у вас також така інформація з датою і номером
-
Federal Rate 10% до 5000 зняття+провінцій , якщо ви не в Квебеці . З 5000 до 15000 відповідно 20%
-
Питання до чоловiкiв або адмiнiв. А що зараз потрiбно мати при собi, якщо треба забрати готовий паспорт у Едмонтонi. Планую у четвер, ранок(21.11) will be glad to share the money for the gas(i without a car)
-
Майже так само) ви подавалися в червні чи в липні?
-
20200?
-
200 з чимось
-
А який у вас номер аплікації? У нас така сама ситуація
-
Доброго дня. Питання до тих,хто отримав новий паспорт та робив запит на новий WP та візу. Мій кейс: по старому паспорту віза та WP діе до 10.2025., в Канаду прибули до 31.03.24. Сьогодні отримала новий паспорт в Оттаві. Мої наступні кроки?