PR CUAET
-
Ок,дякую! Новий квест)
-
Це дуже індивідуально. Я такі поради не даю.
-
Якщо комусь цікаво то в Едмонтоні вже більше 40 людей в черзі на отримання паспорта, якщо хтось їде то не факт що встигне до 17
-
У нас з вами дуже схожа ситуація, ми подалися трішки раніше, статус змінився 5 листопада, і тишина, ніяких дозапитів, я думаю може вже на днях і вас візьмуть у розгляд
-
Такого вида доручення в Україні років 10 вже немає
-
А я пытаюсь дописаться/дозвониться до консульства в Эдмонтоне, чтоб привезли паспорт дочки в Саскатун (они будут здесь 23-24 ноября) теперь понимаю почему не получается уже вторую неделю никак(((
-
Чесно кажучи, я не хочу вступати в цю розмову. Бо по перше кожний може робити зі своєю заявкою що хоче. По друге, коли ворк перміти дають менше, аніж був попередній то скоро буду починати вірити у единорогів 😅 але треба мати на увазі один важливий нюанс: зараз намагаються зменшити кількість іммігрантів й вже не будуть «заплющувати очі» на помилки при подачі документів/ чи вказаної інформації. Тому для себе вирішила, що кількість відмов буде тільки зростати й не треба давати привід для потенційних відмов….
-
Шановні друзі, Я щойно склав повідомлення від імені нашої мами - about Current Financial Information . Вона пенсіонерка й отримує пенсію до 400 канадських доларів на місяць в Україні. Також я завантажив виписку з її рахунку в ПриватБанку. Від імені її дітей, які проживають у Канаді, підготував лист, у якому зазначаємо, що ми фінансово підтримуємо маму. Проте я розумію, що потрібно якось згадати про те, що мама отримує допомогу від Ontario Works Help - чи ні? :( Так як водночас мене турбує, чи може ця інформація бути використана проти нас. Наскільки мені відомо, фінанси не повинні впливати на цю програму, але я не впевнений, як правильно вчинити. Якщо про це не згадати в листі, це також може викликати підозри, адже імміграційний офіцер, імовірно, має доступ до цієї інформації. Тож я боюся зробити помилку, яка може вплинути на подальші рішення. Оскільки мама прилетіла ще в березні 2022 року, цієї програми тоді навіть не існувало. Ми подали її на допомогу від Онтаріо за рекомендацією, і вона отримала цю допомогу. Тому тоді в мене навіть не було можливості замислитися, чи вплине це на її майбутній статус ПР у Канаді - а зараз це питання з'явилося . Можливо, хтось із вас мав схожу ситуацію? Буду вдячний, якщо поділитеся своїми думками чи досвідом. Дякую за розуміння і допомогу!
-
Так,нажаль
-
Робіть через ноут/комп, щоб Ви телефон лише для Дії-фотки використали.
-
Багато ще кому не прийшло продовження. Я теж в березні подалася і досі чекаю
-
Ну десь так 😅
-
Доброго вечора, хотіла спитати , сьогодні слоти будуть о 18:00 в Оттаві?