PR CUAET
-
Шановні друзі, Я щойно склав повідомлення від імені нашої мами - about Current Financial Information . Вона пенсіонерка й отримує пенсію до 400 канадських доларів на місяць в Україні. Також я завантажив виписку з її рахунку в ПриватБанку. Від імені її дітей, які проживають у Канаді, підготував лист, у якому зазначаємо, що ми фінансово підтримуємо маму. Проте я розумію, що потрібно якось згадати про те, що мама отримує допомогу від Ontario Works Help - чи ні? :( Так як водночас мене турбує, чи може ця інформація бути використана проти нас. Наскільки мені відомо, фінанси не повинні впливати на цю програму, але я не впевнений, як правильно вчинити. Якщо про це не згадати в листі, це також може викликати підозри, адже імміграційний офіцер, імовірно, має доступ до цієї інформації. Тож я боюся зробити помилку, яка може вплинути на подальші рішення. Оскільки мама прилетіла ще в березні 2022 року, цієї програми тоді навіть не існувало. Ми подали її на допомогу від Онтаріо за рекомендацією, і вона отримала цю допомогу. Тому тоді в мене навіть не було можливості замислитися, чи вплине це на її майбутній статус ПР у Канаді - а зараз це питання з'явилося . Можливо, хтось із вас мав схожу ситуацію? Буду вдячний, якщо поділитеся своїми думками чи досвідом. Дякую за розуміння і допомогу!
-
Так,нажаль
-
Робіть через ноут/комп, щоб Ви телефон лише для Дії-фотки використали.
-
Багато ще кому не прийшло продовження. Я теж в березні подалася і досі чекаю
-
Ну десь так 😅
-
Доброго вечора, хотіла спитати , сьогодні слоти будуть о 18:00 в Оттаві?
-
Так . Така ж ситуація. У нас прийняли доки на новий паспорт
-
Ви авторизуйтесь...потім натисніть назад, викидає знову на дія підпис на сайті, натисніть...сканує обличчя...і далі проходе
-
Підскажіть будь-ласка якщо після біометрії пише in process це який етап розгляду?
-
Власник (власники) іде в ЦНАП і протягом 24 виписують військовослужбовця
-
Підкажіть будь ласка як краще оформлятися на роботі щоб менше платити податків? Звичайно якщо є така змога вибору, Я працюю як самозайнята, як консультант, списувати нічого не можу окрім частини за телефоний зв‘язок, Я маю можливість попросити найняти мене як працівника, Це ребус для мене, в якому випадку я буду платити менше податків, бо це просто жесть - як самозайнята після 15тис 27% (пенсійний та персональний податки) а після 30тис ще й плюс gst/hst 13%.. Будь ласка допоможіть порадою або направте на статтю де можна почитати про це, хочу в наступний рік попросити оформити мене так як буде вигідніше для мене Дякую!🙏🏼
-
Нет в офисе