PR CUAET
-
Так, завантажите в екаунт вес самі а далі по процедурі еніс
-
Розповім свою історію отримання довідки. В Дії замовив повний звіт і через 2 дні отримав витяг. На сайті консульства скачав анкету, роздрукував та заповнив. Також треба ксерокопії 1й сторінки закордонного паспорту та сам витяг. Потім відвідав я Канада Пост. Замовив Order Many на 40 доларів і також заплатив комісію 8,5 долара. Купив два конверта Канада Експрес. Вони дають можливість відслідкувати по трекер номеру де Ваш лист. Це коштувало ще 40 долларів. Відправляв в Отаву. Вклав в один більший конверт документи та конверт для відправлення вже готової довідки та все це відправив ))) За тиждень отримав готову довідку на англійській мові про те ще на такую дату я не маю криміналу.
-
Доброго дня. Чи підходить коли диплом і додаток відразу вже був виданий на українській і паралельно перекладений на англійську?
-
А можливо щоб адміністрація сюди перенесла ті повідомлення. Дуже цікавить послідовність дій )))
-
Как то мало флуда однако ))))
-
200$, чому безплатно?
-
Такі умови. Вам видали? От і добре
-
Ні. Це ви не знаєте. Ви передивились усі ворперміти, що ось це кажете? Відкіля така самовпевненность, якщо навіть офіційний сайт говорить, що 3 роки дія ворперміту, але кожен воркперміт - це окремий новий воркперміт зі своім нумером та їх кількість не обмежена. Моя донька отримала новий воркперміт на 3 роки, коли попереднього ще було 1 рік. Рішення про строк кожного і нового воркперміту вирішує виключно офіцером. Тому я погоджуюсь - персонально вам видадуть або вже видали новий воркперміт тільки в межах суми всіх ваших ворпермітів в 3 роки.
-
Ні. От це неправда. Можуть продовжувати до трьох років якщо старий із за терміну паспорта був менше
-
Але враховуйте, що часу для подачі на PR у вас не так багато
-
Добрий день, цікавить таке питання. Якщо я буду подаватися по одній з федеральних програм (СЕС), і наприклад станеться так, що не вистачить балів і не виберуть з пулу, то чи можна буде, щоб дружина подалася по одній з провінційних програм після цього (вона працює в клінінг компанії і зможе отримати джоб оффер). Провінція AB.
-
не треба новий робити. Ви маєте право мати 2 паспорти. якщо паспорт дійсний буде,то змісту немає міняти
-
Будь ласка
-
Я зрозуміла Дякую
-
У вас старий паспорт залишиться