Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 772.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    Я ж чітко написав що у чаті не відмовляли, я думаю що це абсолютно зрозуміло що мова не йде про ті 12 відмов, бо вони не з нашого чату. Ну і людина коли питає то знов таки зрозуміло що вона питає про відомі випадки
    1 Reply Last reply
    0
  • t756406169T Offline
    t756406169T Offline
    Viktor
    wrote on last edited by
    На дитячий слот дорослого майже ніколи не приймали.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Slava
    wrote on last edited by
    В БС, Манітоба, Нью Брансвік якщо ви орендуєте то отримуєте відшкодування
    1 Reply Last reply
    0
  • t883220889T Offline
    t883220889T Offline
    Nika
    wrote on last edited by
    Нет, изначально прописана была полная стоимость, как для иностранного студента. А потом, после предоставления SP с CUAET, стоимость пересчитывают
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Настя
    wrote on last edited by
    Потім у офіцерів купа зайвих паперів, а їх ще клянуть, що справи повільно розглядають. Але хай кожний робить, як вважає вірним... Років 3 у всіх в запасі є...
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lena
    wrote on last edited by
    Дуже дякую вам за відповідь! Візу туристичну просто копію з паспорту зробили? Money order зробити там на пошті?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yurii
    wrote on last edited by
    Тому і зміна у вас ,якщо ви вказали українську адресу,прийшла повістка - потім ось таке ,навіть якщо оновив вчасно і т.д.
    1 Reply Last reply
    0
  • t503869845T Offline
    t503869845T Offline
    Maks
    wrote on last edited by
    Никто не боится что из признают financially inadmissible 😂 это вообще вы в чат придумали и принесли. Люди обсуждают как ответить на запрос офицера о финансовом состоянии если не работаешь, а тебя содержат дети. Вопрос не в последствиях финансовой не независимости, а что оправить офицеру, чтоб это покрыло его запрос в предоставлениях evidence. Вы сегодня не с той ноги?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Slava
    wrote on last edited by
    Насправді податок не визначається простим складенням процентів. Вам вже навскидку підрахували, як бачите там є відрахування і кредити, тому не 27%, а 20%. Hst 13% ви повинні накидувати до своїх інвойсів, це ви збираєте податок для держави, мінус hst які заключені у ваших витратах.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1053490632T Offline
    t1053490632T Offline
    Sonya
    wrote on last edited by
    Я писала просто адресу де зупинилася і кріпила туристичну візу в США , як документ який дозволяє мені перебувати в Штатах , ну і ворк перміт канадський він в мене також узяв , сказав на всякий випадок )а далі все по списку )
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mariya Evskaya
    wrote on last edited by
    Буду дуже вдячна якщо так можна зробити🙌🏻
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    Я вам кажу що ви не покриєте запрос офіцера пейчеками доньки. Ви отримаєте financial inadmissibility. От і все.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Настя
    wrote on last edited by
    Сопроводительное письмо от детей. С обязательством поддержки, хоть и на словах. Пейстабы-это вообще персональная информация детей, которые даже не давали согласие на ее обработку.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Pavel
    wrote on last edited by
    Вітаю вас з номінацією!🔥 В мене питання до @OstapBosak. Якщо людина подалась по старій системі AOS до серпня чи може бути проблема з видачею номінації і додаткові питання від офіцерів через те що людина знаходилась у оплачуваній відпустці сроком більше місяця? - так вийшло що була значна кількість відпускних днів і роботодавець попросив використати до кінця року
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    А чи відомо вам що це стандартна фраза для всіх імігрантів? Чи відомо вам що на економічні програми є умови стосовно фiнансів? Тому вони і питають бо будуть порівнювати з умовами програми. І коли людина подається на програму то вона 100% знає що це за умови бо там не просто так пишуть що можуть відмовити. Але це не стосується нашої програми
    1 Reply Last reply
    0
  • t503869845T Offline
    t503869845T Offline
    Maks
    wrote on last edited by
    А про чем здесь спонсорство родителей? Скажите, вы как считаете что в случае когда пожилой человек не работает, а живет за счет детей, должен отправить на этот запрос офицера?
    1 Reply Last reply
    0
  • t2140667722T Offline
    t2140667722T Offline
    Kateryna Zahaievskaja
    wrote on last edited by
    Ні може десь через 3 дня Але я подавалась не надсилала через кабінет документи Я подалась не знаю як сама інколи в шоці надіюсь отримати 😅
    1 Reply Last reply
    0
  • t752610848T Offline
    t752610848T Offline
    Анна Дивуленко
    wrote on last edited by
    А хтось мав досвід з додаванням документів в аплікацію? Чи приходить якесь підтвердження на пошту, чи прийняли, чи не прийняли? В мене стоїть статус updated.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1053490632T Offline
    t1053490632T Offline
    Sonya
    wrote on last edited by
    Так копію ) Мані ордер робила там в Штатах на пошті їх треба два один на 90 інший на 40 доларів і їх копії треба також . Але , увага канадською картою на пошті заплатити не можна ( так що беріть готівку )
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yurii
    wrote on last edited by
    На сьогоднішній день... Вони на адресу не дивляться. Алресу ,яку вкажете,таке і вже буде її не змінити.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags