PR CUAET
-
Никто не боится что из признают financially inadmissible 😂 это вообще вы в чат придумали и принесли. Люди обсуждают как ответить на запрос офицера о финансовом состоянии если не работаешь, а тебя содержат дети. Вопрос не в последствиях финансовой не независимости, а что оправить офицеру, чтоб это покрыло его запрос в предоставлениях evidence. Вы сегодня не с той ноги?
-
Насправді податок не визначається простим складенням процентів. Вам вже навскидку підрахували, як бачите там є відрахування і кредити, тому не 27%, а 20%. Hst 13% ви повинні накидувати до своїх інвойсів, це ви збираєте податок для держави, мінус hst які заключені у ваших витратах.
-
Буду дуже вдячна якщо так можна зробити🙌🏻
-
Вітаю вас з номінацією!🔥 В мене питання до @OstapBosak. Якщо людина подалась по старій системі AOS до серпня чи може бути проблема з видачею номінації і додаткові питання від офіцерів через те що людина знаходилась у оплачуваній відпустці сроком більше місяця? - так вийшло що була значна кількість відпускних днів і роботодавець попросив використати до кінця року
-
А чи відомо вам що це стандартна фраза для всіх імігрантів? Чи відомо вам що на економічні програми є умови стосовно фiнансів? Тому вони і питають бо будуть порівнювати з умовами програми. І коли людина подається на програму то вона 100% знає що це за умови бо там не просто так пишуть що можуть відмовити. Але це не стосується нашої програми
-
Ні може десь через 3 дня Але я подавалась не надсилала через кабінет документи Я подалась не знаю як сама інколи в шоці надіюсь отримати 😅
-
А хтось мав досвід з додаванням документів в аплікацію? Чи приходить якесь підтвердження на пошту, чи прийняли, чи не прийняли? В мене стоїть статус updated.
-
Значить вони точно не по номерам дивляться
-
По этой программе подалось около 20к человек, а ПР выдали около 100 людям. По поводу сопроводительного письма с вами согласен, я так об этом и написал. Про пейстабы соглашусь, возможно лишнее, но если вы в письме скажете меня содержит дочь, то я думаю как минимум в этот пдф всунуть док подтверждающий что у дочки есть хотя бы работа - это был бы хороший эвиденс.