PR CUAET
-
Узагалі не писати не найкраща ідея тим більше що фінанси є. Розмір фінансів не є проблемою. Скривати бенефіти як на мене не сама гарна ідея бо вони все що стосується Канади можуть перевіряти. Моя думка подати український рахунок то бенефіти, або тільки бенефіти. До речі ще раз повторюсь є ситуації коли молода людина втратила роботу а їй надходить цей лист вона отримує тільки бенефіти по безробіттю. Ну і добре це і надсилає.
-
Можна будь ласка детальніше про NB, в минулому році подавали декларацію і бухгалтер нічого не казав про це
-
Ви можете зареєструватись на інформаційну сесію для новоприбулих. Там будуть представники ВНЗ Едмонтону ( а саме NAIT &Concordia University) які будуть розказувати про систему вступу та бонуси для українців (якщо вони є) , і ви зможете особисто їх запитати. Посилання на реєстрацію є в шапці профілю в інстаграмі @oselya01
-
А можно и в сша подаваться, если живешь в Канаде?
-
Алекс, вы до главного уже 3 сообщения подряд доходите, но никто с вам и не спорил что не важно сколько денег и сколько людей вас содержит. У вас офицер спросил показать откуда деньги и за что живете если не работаете. Вы пишите меня содержит ребенок. Это текста на 2 абзаца со всеми уточнениями и всеми прилюдиями. Добавить в этот же пдф страницу о том что у дочки есть РАБОТА в принципе, не показывая сколько она зарабатывает, это уже supporting document к вашим словам. Все. Пожалуйста, перестаньте приписывать мне мысли которых я не говорил.
-
Тоже интересно - пожалуйста отзовитесь кто подавался на пенсионера. Спасибо
-
Что такое Loe