PR CUAET
-
Якщо є можливість надаємо. Якщо немає посилаємся на public policy яка регулює цю програмі, і не те що financial inadmissibility не перешкоджає eligibility по цій програмі. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/service-delivery/pr-pathway-family-ukraine/eligibility-requirements.html
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/pr-family-reunification/eligibility.html#cat1 в общем, явно указано что финансовые требования к этой программе не применяются По идее независимо пенсионер ты или нет. Потому что могут быть финансовые трудности не можешь найти работу или уволили
-
@OstapBosak Доброго вечора Вам.Підкажіть, будь-ласка, як бути з запитом по «financial eligibility” (pay stubs etc), якщо подається мама пенсіонерка, яка не працює. Просто писати листа, що це не обов’язково по цій програмі, чи докладати свої документи і писати листа, що буду забезпечувати маму? Як підкажете?
-
Я рекомендую відправити на емейл на який просили весь пакет повторно. Не пошкодить. Це стандартна процедура по гуманітарній напркилад, бо перший стейдж робить один офіс, а загальний ПР потім опрацьовує інший (Ніагара після гуманітарної). І в них банально можуть бути різні бази. Тому відправити все що просять куди просять - це завжди хороший план
-
Підкажіть на оформлення закордонного паспорту вони приймають з усієї Канади,якщо я в Калгарі,чи тільки це доступно для жителів Вінніпегу. Дякую
-
Вы пропустили и не ответили. Ровно через 30 дней - 23 сентября выше дело открыл офицер, проверил и послал е-mail с требованием предоставить свежую Police справку. Вам попался "добрый и умный" офицер, который не потребовал ни Милитари ( апликант - пожилая женщина), ни Финансы ( не критичны для этой программы). Вы ответили. Всё. Если хотите вернуться к Eligibility, то пишите не только про финансы ( правдиво), но и про Милитари ( n/a + LoE), если ранее тоже не писали.
-
Привіт. Маю запитання з приводу military service, нам прийшов дозапит. Чи знає хтось чим відрізняється position від carrier service? Мій чоловік був на кількох позиціях за час служби. Куди саме їх вказувати?
-
Це точна інформація? Бо коли ми подавалися по гуманітарці, то наша консультант говорила нам, що ми можемо подати і доньку, яка знаходиться в Америці. Ми не подали її тоді, бо вона не захотіла. IRCC запросили всі її документи, вона навіть здавала медицину там за 450 американських доларів і брала довідку про не судимість.
-
Просто хочу зрозуміти, чи далі сидіти чекати, чи знову паніку наводити. Вже скоро як 2 місяці очікування.
-
Підскажіть це для всіх чоловіків можна оформить паспорт якщо є резерв +