PR CUAET
-
‼️🔴‼️ Правила чату ‼️🔴‼️ 1. Перш ніж задавати своє 1ше питання, ознайомтесь з основними шляхами імміграції на офіційному сайті Immigrate to Canada - www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada.html 2. Більшість питань тут вже підіймалося, тому скористайтесь пошуком по сайту для отримання відповіді на своє питання. 3. Чат має розділи за направленнями, тому для свого питання використовуйте відповідну гілку. 4. Найважливіша інформація закріплена зверху чата - pinned📌 5. Всі учасники чату мають поважати один одного, за образи\перехід на особистості - mute або ban. 6. Всі міграційні консультанти, а також модератори чату допомагають на волонтерських засадах, і по мірі можливостей. Ніхто нікому ніц не винен, якщо в вас super urgent matter - можна записатися на термінову консультацію. 7. Якщо учасники ігнорують прохання зупинити спекуляційну діяльність, флуд, вихід за рамки загальновизнаного етикету і норм поведінки в гілці - буде mute або ban. По всім претензіям щодо Банів і Мʼютів - звертатися до авторів (модераторів) що його надали безпосередньо, а не писати в особисті повідомлення решти модераторів чату. 8. Заборонено флудити та писати не по темі, для цього є окрема гілка t.me/prcuaet/9273. Політичні дискусії теж в цю гілку. Порушення - warn/ mute. Подальші порушення - mute/ban 9. Офіційні ресурси по імміграції лише canada.ca і ircc.canada.ca. Посилання на будь-які інші не державні ресурси дозволено лише за умови дисклеймера що це не є офіційною інформацію чи першоджерелом. 10. За розміщення непогодженої реклами перший раз MUTEна місяць, потім BAN. Для погодження пишіть @PRCUAETUA 11. За пропозиції покупки/продажу слотів в консульство, навіть просто за обговорення будемо BANити. 12. Також давайте зберігати мир на каналі: без закликів і спонукань до мітингів, протесті, петицій, скарг і т.д. Чат має інформаційний характер. Не більше Попередження - warn/ mute. Подальші попередження- mute/ban 13. Велике прохання: давайте спілкуватися державною українською мовою. Просто з поваги до невиннозагиблих у цій клятій війні. Міграційні консультанти та модератори залишають за собою право не відповідати на питання на російські мові.
-
@nadinka_ED друге попередження за порушення правила #6
-
Англійську здали на 5, дипломи перекладені через WES, робота постійна більше року. З чого починати подаватись на ПР? На якому сайті почитати?😵💫
-
Я робила так: фото зі студії залишила не змінним, сфотографувала зворотню частину з інформацією і обʼєднала ці два файли в один PDF документ, першим фото другим зворот. Обʼєднати ці два документи можна безкоштовно онлайн на багатьох сайтах. Можна на сайті ilovepdf. Скажу так, що на першому етапі фото і зворот просто мають бути присутніми, і до їх формату чи якості ніхто придератися не буде. Знаю люди робили це використовуючи безліч варіантів компоновки файлів. А от на портал 2 потрібно дотримуватися зазначених умов до фото.
-
@nadinka_ED [265627163] попереджений (2 з 3).
-
/warn@prcuaet_bot
-
Люди!!!!!! Эдмонтон!!!!! Кому нужно записаться на визит на выдачу паспорта быстро заходите на 24 Березня. Есть 1 свободный слот!!!!!!!!!!!
-
Як це виглядає?
-
І в чому було порушення?
-
Який наступний етап після здачі біометрії?
-
@nadinka_ED будь ласка ознайомтеся з правилами спільноти. Адже у нас у всіх тут одна мета- успішна інтеграція в Канаді.
-
Выслала вам
-
Ніхто не знає 💯 %, але минулого року саме в грудні були нижче бали ніж до грудня , але з теперішнім змінами в квоті , певно що цього може не бути і бали лише будуть рости 🤷🏻♀️
-
Вам Бан ніхто не давав. Будь ласка ще раз перечитайте правила, це важливо
-
Звичайно, закордонний паспорт та код відслідування
-
На днях оновили інформацію на сайті Торонто, читайте
-
Я зашла только что мониторить сайт, сайт виснет беспощадно, переключала месяцы и в марте обнаружила 2 слота на выдачу. Один себе забронировала, 1 еще есть! Поспешите!!!!!!
-
З моєю інтеграцію все давно добре. Але коли я намагаюсь пояснити процес з юридичною точки зору, з власного досвіду та знань офіційний джерел, а ви не розуміючи що я пояснюю, перевертає що це смута і даєте мені бан. Про які правила чи інтеграцію мова? Чому ви не дали мені бан за статистичні дані про цю програму?
-
Це було пояснення процесів і особиста думка
-
На першому етапі (там де треба фото і зворот) це не суттєво, але на портал 2 краще фотографуватися не будучи одягнутим в біле чи чорне.
12 Jan 2024, 17:45
334553/438507
about a minute ago