PR CUAET
-
@OstapBosak , @goodkovsky прокоментуйте, будь ласка
-
Так, писали, що членам сім'ї можна передати слот, але треба консульству про це повідомити. Перевірте на сайті консульства для надійності, будь ласка.
-
Незнаю мені в Торонто ніц не показує. Пише що 0 вільних молотів
-
Моє повідомлення стосується Ваших роздач "попереджень" наліво та направо тільки через те, що людина обгрунтовано висловила свою точку зору і її думка через це розійшлась з Вашою думкою. Я думаю Ви пам'ятаєте кому Ви надали спочатку "3 попередження", а потім "бан". Коли в групі починаються дискусії, які не відносяться до гілки, то ніяких попереджень не видається. А коли піднімаються серйозні питання і людина надає досить конструктивну відповідь, то Ви намагаєтесь змусити цю людину замовчати. Чому так?
-
Я думаю що те що треба здати старий паспорт це посто формальне нагадування в листі. Коли прийдете забирати попросіть залишити старий. Зрештою не стануть же вони у вас його силою забирати.
-
Друзі, є таке важливе питання. При подачі документів на продовження ворк перміту, а також для продовження візи, потрібно надавати копії паспорту, чи потім буде запит на оригінал? Я при подачі документів на новий паспорт не заповнила заяву. щоб залишити свій старий паспорт. Тепер вже можу отримати нові, але візи залишаться в старому паспорті.
-
Я в Канаді, а моя донька за межами Канади. То коли їй давали інструкцію про те, як отримати РR візу ( лист від IRCC), то там взагалі було написано, що вона навіть не повинна відправляти свій паспорт на візу раніше, ніж я головний аплікант отримаю своє підтвердження PR
-
Моє повідомлення стосується Ваших роздач "попереджень" наліво та направо тільки через те, що людина обгрунтовано висловила свою точку зору і її думка через це розійшлась з Вашою думкою. Я думаю Ви пам'ятаєте кому Ви надали спочатку "3 попередження", а потім "бан". Коли в групі починаються дискусії, які не відносяться до гілки, то ніяких попереджень не видається. А коли піднімаються серйозні питання і людина надає досить конструктивну відповідь, то Ви намагаєтесь змусити цю людину замовчати. Чому так?
-
На компі відкриваєте це посилання, а на телефоні готуєтесь сканувати QR код в Дії.
-
я так навіть не встигла і побачити. бо і до того все перевіряла. і зараз не бачу. якось дивно воно працює ..
-
Дивіться розклад . Все роблять в різний час, але може можна підгадати день
-
Медогляд точно не потрібно, прикріпіть старий. Про біометрію потрібно взнавати