PR CUAET
-
Дивіться розклад . Все роблять в різний час, але може можна підгадати день
-
Медогляд точно не потрібно, прикріпіть старий. Про біометрію потрібно взнавати
-
не те слово, як тряслися. Я ловила ті слоти 8 місяців, а потім поки доїхала з Саскачевану, що ледве пережили це все. Буду питати. Але консульство Едмонтона живе своїм життям і не впевнена, що дадуть ту заяву.
-
А дату отримання треба передбачити? Чи як вони уявляють це цікаво
-
сто відсотків. тут як пощастить. я дуже рада, що в Вас вийшло!!!! Дай Боже, що все буде добре аж до кіня
-
Те ж саме
-
id.e-consul.gov.ua/
-
Статистику я цю бачив, але поки її не публікував, бо вона показує дані на вересень, і ми чекаємо на остаточні дані після закриття прийому. Також, на жаль через загруженість, ще поки не мав можливості перевірити дані в публічному реєстрі запитів щоб переконатися що дані достовірні. Проте статистика дійсно цікава, дякую що поділилися
-
Справа в тому, що у мене як раз не біометричний, та ще й прострочений і продовжений паспорт)) Такий собі супер набір 😂
-
Ні, вона не хотіла тоді їхати до Канади, тому ми не включали її, вона мала право бути включеною в заявку, бо їй тоді було 19 років.
-
-
Головне, щоб ця конструктивна відповідь чи неконструктивна нікому не зашкодила. Головне, щоб не читали між рядками і не додумували . Давайте будемо, в першу чергу, слухати міграційних консультантів, які витрачають свій свій особистий час .
-
Вам не дали заяву, бо українець/українка може мати 2 закордонних паспорти. У вас був 1 паспорт, ви замовили другий. Усе ок, перший здавати не треба. Якби у вас був 1 НЕбіометричний, 1 біометричний, і ви замовили ТРЕТІЙ ПАСПОРТ (біометричний), то тоді б ви обов'язково мали б написати заяву на відмову від одного зі старих. Або у вас десь завалявся якийсь прострочений паспорт. І його треба здати тоді.
-
Давайте я спробую детальніше ці елементи прояснити. Процедура отримання ПР дійсно включає в себе два етапи/елементи. Eligibility and Admissibility. Eligibility - чи підходите ви під умови якоїсь категорії людей які можуть отримати ПР в Канаді. В законі це так звані класи. Наприклад Canadian experience class, family class, permit holder class, і тд. Питання фінансів може бути частиною етапу eligibility, в залежності від конкретного класу чи програми. В випадку нашої Української програми, фінанси не були частиною eligibility. В цій частині в нас було лише 3 вимоги: 1. мати родича який в переліку родинних зв'язків які підходять 2. Родич має бути ПР або громадянин 3. Родич має бути резидентом Канади (якщо дуже спрощено проживає в Канаді). Коли пройдений етап eligibility - тобто IRCC розуміє що ми підходимо під умови програми/класу і можемо отримувати ПР. Тоді наступає етап Admissibility. Незалежно від того чи ми підходимо під умови програми тут постає питання допустимості нас до Канади в цілому. Якщо дуже коротко то людина може бути недопустима в Канаду (inadmissible) через фактори криміналу, медицини, безпеки, міграційних порушень, і тд. Одним з таких факторів є питання так званої financial inadmissibility. Якщо IRCC не впевнене що людина має достатньо грошей щоб establish себе в Канаді, та людина буде недопустима, і в ПР мають відмовити, навіть якщо eligibility буде пройдена. Проте, саме в умовах нашої програми було зазначено зо financial inadmissibility не буде застосовуватися до цих заявок.
-
Я також перечитала останні меседжі і вважаю , що ви несправедливо звинуватили Оx R , якщо чесно взагалі незрозуміло чому у вас так , ну виглядає як «неприязнь»🤷♀️до людини🤔можливо ви все не так зрозуміли? Ну виглядає зі сторони-занадто несправедливо , особливо після того як ніхто з консультантів , не показав і не взнав статистику по цій програмі ,а саме Надя добилася цієї інформації , яку всі так охоче обговорювали досить довгий час … не вже всі модератори вважають як ви? Думаю це не лише мене дивує. Дайте людям право висказати свою точку зору .Навпаки класно почути різні точки зору 🙂, а не так як за Радянського союзу» партія сказала так і робимо…всі до єдиного🤷♀️
-
@NYUkraine гілка Флуд тут.
-
Так, звісно, що силою не відберуть, але просто можуть не видати нові. Це є Едмонтон )) Буду проситися.
-
Також, через те що ця програма опрацьовується в офісом гуманітарної вони відсилають всім підряд абсолютно однакові листи які вони в тому числі відсилають по гуманітарній програмі. В якій в свою чергу питання фінансів стоїть дуже гостро. Тому те що приходять запити фінансів насправді достатньо очікувано хоча і можливо для нас незручно і лячно. Тому моя загальна рекомендація залишається такою ж. Якщо є можливість показати якісь доходи чи кошти, та/або доходи та кошти родичів в Канаді які в тому числі беруть на себе фінансові зобов'язання за заявників це варто показувати і надавати. Відповідно якщо нічого з цього немає то додавати коротке пояснення яке буде нагадувати офіцеру про те що financial inadmissibility не повинна застосовуватись по цій програмі