Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 772.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t175857112T Offline
    t175857112T Offline
    Kari
    wrote on last edited by
    З вашого дозволу, перейду в приватні повідомлення
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr Fedorenko
    wrote on last edited by
    Сьогодні цілий день сперечалися два учасника групи, а третій взагалі розказував що не потрібно ніяких документів досилати офіцеру, потім що і повторну здачу відбитків не потрібно робити і нічого, все ок - ніхто повідомлення не видаляв, мюти не роздавав. Цікаво виходить, що одним дозволено розводити флуд, а іншим навіть по темі писати не можна
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr Fedorenko
    wrote on last edited by
    6. Всі міграційні консультанти,  а також модератори чату допомагають на волонтерських засадах, і по мірі можливостей. Ніхто нікому ніц не винен, якщо в вас super urgent matter - можна записатися на термінову консультацію.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Svitlana Eliezer
    wrote on last edited by
    На скільки я пам'ятаю, то мені давали заяву писати, якщо хочу лишити. Так дітям лишали паспорти бо попросила і написала причину чого. Віза там в малих була. А як там нічого нема крім недійсним віз і пустих сторінок то забирають. Ну у мене був небіометричниц а подавала на біометричний, бо мій вкрали. То той небіометричниц ніякі заяви не писала і забрали коли забирала біометричний, бо кажуть у вас там нічого що діючого крім самого паспорту нема
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Як я неодноразово вище писав, це не означає що не можуть приходити запити по фінансах. IRCC взагалі може питатися все що завгодно в процесі розгляду, хоть навіть якого кольору в заявника труси. Наша задача на ті запити надавати reasonable answers. Але як і не мали б вам відмовити тому що ви не пам'ятаєте якого кольору труси, так і не мали б відмовити через питання фінансів. Тим не менше, цілком можливо що з тих 17+ тис, які подалися буде пара "щасливчиків", які помилково отримають по цій причині відмову. Коли в нас є явно помилкові відмови рекомендація звертатися в федеральний суд, який якщо відмова дійсно неправомірна поверне заявку на розгляд іншому офіцеру.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1284315459T Offline
    t1284315459T Offline
    Viktoria
    wrote on last edited by
    Скажіть будь ласка, які документи потрібно мати для чоловіків щоб отримати паспорт? Дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Iryna🌺
    wrote on last edited by
    Дякую, Тетянка!🌸навзаєм!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ирина
    wrote on last edited by
    В нашому листі написано, що місяць від моменту, коли основний заявник отримав PR
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Hanna
    wrote on last edited by
    Уявлення немаю Був сьогодні один чоловік,який прилетів з іншого міста, щоб забрати паспорт. Від 10 год він був там під дверима. Перед мною в 1:00 йому відмовили, бо він без слота. Він залишився ще там, то незнаю чи йому видали паспорт.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tetiana
    wrote on last edited by
    Сьогодні цілий день сперечалися два учасника групи, а третій взагалі розказував що не потрібно ніяких документів досилати офіцеру, потім що і повторну здачу відбитків не потрібно робити і нічого, все ок - ніхто повідомлення не видаляв, мюти не роздавав. Цікаво виходить, що одним дозволено розводити флуд, а іншим навіть по темі писати не можна
    1 Reply Last reply
    0
  • t431368402T Offline
    t431368402T Offline
    Natalia Dumbova
    wrote on last edited by
    Всем привет. Планирую сдавать CELPIP, англ средний, сложнее всего для меня эссе райтинг, очень нужно прокачать письмо, есть планы как это сделать, ищу человека кто тоже работает над райтингом - вместе веселее. Кто хотел бы - пишите в личку. Я не преподаватель, просто изучающий. Цель - совместная моральная поддержка, хочется стабильно уделять эту время.
    1 Reply Last reply
    0
  • t175857112T Offline
    t175857112T Offline
    Kari
    wrote on last edited by
    Наприклад, в мене вже минув місяць з моменту ФД, тоді виходить запрошення для чоловіка на вклейку було б протерміноване
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Gennadii
    wrote on last edited by
    Никаких документов не нужно, обычное ID или driver's license чтобы в очередь записаться. Резерв+ если показывали когда заказывали при получении не нужно
    1 Reply Last reply
    0
  • t1718985934T Offline
    t1718985934T Offline
    Natalya Oginskis
    wrote on last edited by
    Дякую Остапе за всі ваші відповіді особисто , і допомогу людям тут в чаті , я думаю тут всі дуже цінують вашими відповідями , просто якось неприємно бачити і чути коли блокують людину за її вільну думку , бо вона трішки відрізняється від інших , чи від вашої … В іміграції є такі не передбачувані повороти , що і консультант може помилитись і навіть на думку прийде ( це я в загальному говорю)…
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Коли програма тільки почалася ми мали цю розмову з богданою і ставили ставки на то скільки буде в середньому тривати отримання рішення по цій програмі. Богдана як більш досвідчений спеціаліст з самого початку сказала що навряд чи це буде менше двох років. Як приклад можна навести різноманітні програми які були одноразові і зроблені як відповідь на якісь певні зовнішні чинники. Наприклад так званий ТР ту ПР, який нерідко процесили і більше двох років а деякі щасливчики вже четвертий рік чекають. Тим більше якщо врахувати що ця програма є частиною гуманітарних програм на які зараз подалося кілька десятків тисяч людей. Ну і враховуючи що більшість людей на цій програмі мають довгострокові статуси і можуть продовжувати свої статуси в Канаді обробка цих кейсів явно не є надзвичайним пріоритетом
    1 Reply Last reply
    0
  • t6229285727T Offline
    t6229285727T Offline
    Nadiia
    wrote on last edited by
    Сьогодні забирали паспорт в консульстві міста Едмонтон,паспорта видавали дуже швидко, на людину йшло 3-4хв ,видача була з 15-17 ,але дуже було багато людей, тому консул продовжив видачу ще на годину. Ми в консульство приїхали в 15:00 ,то вже були 51 в списку, тому раджу приїжджати завчасно.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nataliia
    wrote on last edited by
    Зрозумійте, ніхто нікого не змушує читати між рядками і не додумувати. Просто людина висловила досить обґрунтовану точку зору і це вже буде вибір тих людей, прийняти це до уваги, чи ні. От і все. А роздача модератором "попереджень" навіть на її питання до модератора щоб він пояснив видачу "попередження", а потім взагалі видача "блок", це вже виглядає, як особиста неприязнь модератора до цієї дівчини.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ирина
    wrote on last edited by
    Але в той же час Вам видали візу і документи не повернули.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Я вам скажу чесно я вже дуже давно не читаю повністю ці чати через об'ємність та банальну особисто загруженість. Проте можу вам гарантувати що модератори в цій групі не стараються когось окремого цензурити. Цілком можливо що десь якісь дисциплінарні речі застосовуються нерівномірно через банальну кількість повідомлень і через те що всі модератори в цьому чаті все-таки волонтери які читають і переглядають ці повідомлення в вільний для себе час. Тому дуже велике прохання для всіх учасників групи з повагою ставитись до роботи модераторів навіть якщо ви ви вважаєте що їхня робота недостатньо точна чи якісна. Більше того якщо у вас є багато вільного часу і бажання допомагати модерувати чат я знаю що Вадим постійно шукає людей які готові допомагати
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tetiana
    wrote on last edited by
    Я до Вас зверталася взагалі то
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.