PR CUAET
-
Сьогодні цілий день сперечалися два учасника групи, а третій взагалі розказував що не потрібно ніяких документів досилати офіцеру, потім що і повторну здачу відбитків не потрібно робити і нічого, все ок - ніхто повідомлення не видаляв, мюти не роздавав. Цікаво виходить, що одним дозволено розводити флуд, а іншим навіть по темі писати не можна
-
Всем привет. Планирую сдавать CELPIP, англ средний, сложнее всего для меня эссе райтинг, очень нужно прокачать письмо, есть планы как это сделать, ищу человека кто тоже работает над райтингом - вместе веселее. Кто хотел бы - пишите в личку. Я не преподаватель, просто изучающий. Цель - совместная моральная поддержка, хочется стабильно уделять эту время.
-
Дякую Остапе за всі ваші відповіді особисто , і допомогу людям тут в чаті , я думаю тут всі дуже цінують вашими відповідями , просто якось неприємно бачити і чути коли блокують людину за її вільну думку , бо вона трішки відрізняється від інших , чи від вашої … В іміграції є такі не передбачувані повороти , що і консультант може помилитись і навіть на думку прийде ( це я в загальному говорю)…
-
Коли програма тільки почалася ми мали цю розмову з богданою і ставили ставки на то скільки буде в середньому тривати отримання рішення по цій програмі. Богдана як більш досвідчений спеціаліст з самого початку сказала що навряд чи це буде менше двох років. Як приклад можна навести різноманітні програми які були одноразові і зроблені як відповідь на якісь певні зовнішні чинники. Наприклад так званий ТР ту ПР, який нерідко процесили і більше двох років а деякі щасливчики вже четвертий рік чекають. Тим більше якщо врахувати що ця програма є частиною гуманітарних програм на які зараз подалося кілька десятків тисяч людей. Ну і враховуючи що більшість людей на цій програмі мають довгострокові статуси і можуть продовжувати свої статуси в Канаді обробка цих кейсів явно не є надзвичайним пріоритетом
-
Сьогодні забирали паспорт в консульстві міста Едмонтон,паспорта видавали дуже швидко, на людину йшло 3-4хв ,видача була з 15-17 ,але дуже було багато людей, тому консул продовжив видачу ще на годину. Ми в консульство приїхали в 15:00 ,то вже були 51 в списку, тому раджу приїжджати завчасно.
-
Зрозумійте, ніхто нікого не змушує читати між рядками і не додумувати. Просто людина висловила досить обґрунтовану точку зору і це вже буде вибір тих людей, прийняти це до уваги, чи ні. От і все. А роздача модератором "попереджень" навіть на її питання до модератора щоб він пояснив видачу "попередження", а потім взагалі видача "блок", це вже виглядає, як особиста неприязнь модератора до цієї дівчини.
-
Я вам скажу чесно я вже дуже давно не читаю повністю ці чати через об'ємність та банальну особисто загруженість. Проте можу вам гарантувати що модератори в цій групі не стараються когось окремого цензурити. Цілком можливо що десь якісь дисциплінарні речі застосовуються нерівномірно через банальну кількість повідомлень і через те що всі модератори в цьому чаті все-таки волонтери які читають і переглядають ці повідомлення в вільний для себе час. Тому дуже велике прохання для всіх учасників групи з повагою ставитись до роботи модераторів навіть якщо ви ви вважаєте що їхня робота недостатньо точна чи якісна. Більше того якщо у вас є багато вільного часу і бажання допомагати модерувати чат я знаю що Вадим постійно шукає людей які готові допомагати
-
Спасибо за совет, но я так и не поняла чем вариант- понизить ставку в действующем банке без штрафов, хуже чем разорвать контракт и проходить орять тот же цикл, а если кто то из супругов стал меньше получать или другие факторы? Получается моргидж идет на опен рейт?🤷♀️
-
То тут слоти шукати, а то пише на сторінці міністерства закордонних справ, що там функція є якщо вільних сдотів нема в чергу очікування записатись. А де та функція не видно. Нема її. Чи я не бачу😊
-
Делюсь опытом. Забирали паспорта в Эдмонтоне пн 18 ноября. На сайте написано время выдачи пн с 10-12. Учитывая что в это утро был большой снегопад дорога заняла с 4:00 утра 6,5 часов, и мы приехали в 10:30. Записались в окошке в список на выдачу паспортов. Итог 12:15 девушка с окошка сказала что паспорта больше не выдают, а мы так и не получили. Много людей приехавших с других городов были возмущены. Консул вышел и попытался объяснить что они не ожидали такого наплыва людей и стараются помочь… в итоге он предложил подождать 6 вечера, когда закончат принимать документы на паспорт, но гарантии, что ожидающим выдадут паспорта,сказал нет! Паспорта получили около 6 вечера (приехав в посольство 7,5 часов ранее). Личная рекомендация: - приезжайте заранее, ибо часы приема не гарантируют что в это время вы получите паспорт. - сдающие документы на паспорт-делайте копии. - не стройте много планов если есть запись в посольство, второй визит и весь день потрачен.
-
@Tatanet1 гілка Флуд тут. Є ще @NYUkraine . Можете з нею тут поспілкуватися на загальні теми