PR CUAET
-
Коли програма тільки почалася ми мали цю розмову з богданою і ставили ставки на то скільки буде в середньому тривати отримання рішення по цій програмі. Богдана як більш досвідчений спеціаліст з самого початку сказала що навряд чи це буде менше двох років. Як приклад можна навести різноманітні програми які були одноразові і зроблені як відповідь на якісь певні зовнішні чинники. Наприклад так званий ТР ту ПР, який нерідко процесили і більше двох років а деякі щасливчики вже четвертий рік чекають. Тим більше якщо врахувати що ця програма є частиною гуманітарних програм на які зараз подалося кілька десятків тисяч людей. Ну і враховуючи що більшість людей на цій програмі мають довгострокові статуси і можуть продовжувати свої статуси в Канаді обробка цих кейсів явно не є надзвичайним пріоритетом
-
Сьогодні забирали паспорт в консульстві міста Едмонтон,паспорта видавали дуже швидко, на людину йшло 3-4хв ,видача була з 15-17 ,але дуже було багато людей, тому консул продовжив видачу ще на годину. Ми в консульство приїхали в 15:00 ,то вже були 51 в списку, тому раджу приїжджати завчасно.
-
Зрозумійте, ніхто нікого не змушує читати між рядками і не додумувати. Просто людина висловила досить обґрунтовану точку зору і це вже буде вибір тих людей, прийняти це до уваги, чи ні. От і все. А роздача модератором "попереджень" навіть на її питання до модератора щоб він пояснив видачу "попередження", а потім взагалі видача "блок", це вже виглядає, як особиста неприязнь модератора до цієї дівчини.
-
Я вам скажу чесно я вже дуже давно не читаю повністю ці чати через об'ємність та банальну особисто загруженість. Проте можу вам гарантувати що модератори в цій групі не стараються когось окремого цензурити. Цілком можливо що десь якісь дисциплінарні речі застосовуються нерівномірно через банальну кількість повідомлень і через те що всі модератори в цьому чаті все-таки волонтери які читають і переглядають ці повідомлення в вільний для себе час. Тому дуже велике прохання для всіх учасників групи з повагою ставитись до роботи модераторів навіть якщо ви ви вважаєте що їхня робота недостатньо точна чи якісна. Більше того якщо у вас є багато вільного часу і бажання допомагати модерувати чат я знаю що Вадим постійно шукає людей які готові допомагати
-
Спасибо за совет, но я так и не поняла чем вариант- понизить ставку в действующем банке без штрафов, хуже чем разорвать контракт и проходить орять тот же цикл, а если кто то из супругов стал меньше получать или другие факторы? Получается моргидж идет на опен рейт?🤷♀️
-
То тут слоти шукати, а то пише на сторінці міністерства закордонних справ, що там функція є якщо вільних сдотів нема в чергу очікування записатись. А де та функція не видно. Нема її. Чи я не бачу😊
-
Делюсь опытом. Забирали паспорта в Эдмонтоне пн 18 ноября. На сайте написано время выдачи пн с 10-12. Учитывая что в это утро был большой снегопад дорога заняла с 4:00 утра 6,5 часов, и мы приехали в 10:30. Записались в окошке в список на выдачу паспортов. Итог 12:15 девушка с окошка сказала что паспорта больше не выдают, а мы так и не получили. Много людей приехавших с других городов были возмущены. Консул вышел и попытался объяснить что они не ожидали такого наплыва людей и стараются помочь… в итоге он предложил подождать 6 вечера, когда закончат принимать документы на паспорт, но гарантии, что ожидающим выдадут паспорта,сказал нет! Паспорта получили около 6 вечера (приехав в посольство 7,5 часов ранее). Личная рекомендация: - приезжайте заранее, ибо часы приема не гарантируют что в это время вы получите паспорт. - сдающие документы на паспорт-делайте копии. - не стройте много планов если есть запись в посольство, второй визит и весь день потрачен.
-
@Tatanet1 гілка Флуд тут. Є ще @NYUkraine . Можете з нею тут поспілкуватися на загальні теми
-
та короче, таке відчуття, що закрили вони цю можливість. я вчора для екперименту стала в чергу ще. а сьогодні ввечері вже у людей помилку видає. Треба декілька разів робити. але може вони все ж заховали кнопку спеціально
-
Якраз не нав’язує, а подає це як істину в останній інстанції. А це неправильно. Можна лише висувати припущення. Натомість складається враження, що пані Надія права, а модератори та міграційні консультанти — ні. Я взагалі не розумію, навіщо надсилати те, що не запитували. Попросять документи про фінанси — відправите. Не попросять — до побачення і дякую. Чи є довідка про фінанси в офіційному списку документів? Ні. То про що взагалі йдеться? Давайте слідувати списку документів — і все буде добре! А то ще можна справки про щеплення додавати: а чому ні? А ще сертифікати з конкурсу шкільного «Кенгуру»: от яка я молодець. Ну ви мене зрозуміли, я сподіваюсь
-
Питання admissibility дійсно може наступати через фінанси, незалежно від програми, і не залежно від того чи та програма має будь які вимоги до фінансів. Ability to financial establish oneself in Canada є частиною загальнофередеральних вимог для отримувачів ПР як класу. Це регулюється статтею 39 IRPA: Financial reasons 39 A foreign national is inadmissible for financial reasons if they are or will be unable or unwilling to support themself or any other person who is dependent on them, and have not satisfied an officer that adequate arrangements for care and support, other than those that involve social assistance, have been made.
-
Вчера тоже самое Юрист озвучила, что сейчас 45 тыс заявлений и каждый день + Я не знаю, откуда такие цифры и насколько это реальная инфо, но предполагаю, что все возможно. Как сказал муж: «5 к 1», все возможно Всем удачи Вот честно, пусть попрет массово