PR CUAET
-
Та такий це стрес. Сьогодні ще люди казали, що були в консульстві в Оттаві і там сказали, що будуть анулювати слоти з нової черги. так і не зрозуміло, чи є запис, чи це хот якась перемога. Дай Бог, щоб усі отримали, що їм потрібно!
-
З правил чату: 6. Всі міграційні консультанти, а також модератори чату допомагають на волонтерських засадах, і по мірі можливостей. Ніхто нікому ніц не винен, якщо в вас super urgent matter - можна записатися на термінову консультацію.
-
Якщо чесно я не памʼятаю щоб платила в TD, може пони з рахунка зняли, я дуже поспішала не запамʼятала .
-
Я також в загальному притримуюся думки не волонтерити інформацію. Якщо запитали обов'язково тим чи іншим чином це адресовуємо. Якщо не запитали стараємося не надсилати нічого зайвого, бо як кажуть у всіх відомих серіалах anything you say can and will be used against you 😀
-
Це десь посередині. Грубо кажучи повноваження офіцера як представника міністра насправді надзвичайно широкі. З тої мови якою написана процедура я б сказав що офіцера сильно заохочують не враховувати питання фінансової допустимості в Канаду. Проте в загальному офіцер має право людину визнати inundimmissible. Про те як на мене в більшості випадків це можна було би успішно оскаржити в суді. Справа в тому що я на жаль не зможу вам дати чітку відповідь чи це 100% так проходить чи 100% не проходить. Подібні речі в кінці кінців зводяться до фактів конкретного кейсу. Може бути надзвичайно різна ситуація навіть в людини в якої немає зовсім доходу в залежності від того що відбувається з їхніми родичами яка є підтримка чи є підтримка і навпаки якщо її немає це задокументовано що немає. Це все може повністю впливати на рішення офіцера і на рішення судді якщо треба це рішення офіцера оскаржувати. Я прекрасно розумію що всім хочеться мати чітку відповідь на запитання. Проте в більшості випадків коли ми говоримо про нюанси законодавства чіткої відповіді на жаль просто банально не існує. Як нас люблять казати в професії it depends
-
Все вірно. Тому я і кажу, що нічого зайвого не прикріпляти, поки не попросять🤷♀️
-
Те що документу немає в списку не означає що його відсутність не може стати проблемою в майбутньому. Загальні списки документів на подачу зазвичай дуже поверхневий і загальні, і відповідно не враховують нюансів кожного конкретного кейсу і в цілому закону. Наприклад медогляд зазвичай не вимагається як документ при подачі на практично будь-який пр. При тому людина яка буде мати проблеми з здоров'ям може нарватися аж на два різних типи inadmissibility. Те саме з фінансами, криміналом, порушеннями міграційних правил, безпекою, шпіонажем, воєнними злочинами, і навіть гріхами наших близьких родичів. І документів по більшості з цих пунктів крім криміналу зазвичай наперед ніхто не просить.
-
Потрібно,але не бачу🙏
-
-
відповіла в приватні. може ще є така можливість. треба намагатися декілька разів. я навіть в дії аутетиіфікацію з третього -четвертого разу проходжу інколи. просто ми далеко, все працюю дуже повільно. і все ж таки, весь час перевіряти слоти в системі.
-
Ви ж самі говорили, щоб не читали між рядками і не додумували, а виходить навпаки. Зараз Ви намагаєтесь між рядків побачити, що Надія "подає це як істину в останній інстанції", хоча цього немає в її коментарях. Вона лише висловила свою обґрунтовану точку зору, щоб люди були свого роду підготовленими до ситуації з питанням по фінансам, які приходять від офіцерів.