PR CUAET
-
Так Ви показуйте весь коментар, а не лише вирване з тексту речення. Ось це нажаль і є намагання читати між рядків та додумувати те, чого немає .
-
Ну тобто листопад вже пропускають. В Торонто також казали грудень.
-
Був
-
Дякую дуже, що відгукнулись. А коли чоловік заїзжав в Канаду, у вас на той момент вже був Єкопр?
-
Чула за Едмонтон, що слідуюча диппошта буде 20 грудня.
-
Моєму чоловіку вклеїли візу до того, як я отримала портал 2. Коли він заїздив в Канаду, йому задавав офіцер купу різних питань. Поки чоловік не сказав - та в мене сім'я в Канаді - офіцер цього не знав. Але після - відразу пропустив його. Я, наприклад, нічого не знала про те, шо ви пишете...
-
Боже Дай сил, бо вже цього місяця писали що доставки не буде, грудень свята ....вже сподіваємося. Плюс вдома дуже неспокійно зараз...
-
Едмонтон
-
Яке місто, підкажіть будь ласка?
-
В Едмонтоні за вересень вже видають. Чекаємо жовтневі мабуть
-
У модераторів корпоративна етика( Забанили людину за іі думку. А тепер захищають один одного. Фу…
-
Якщо я вже зробив wes для бакалавра,а тепер взнав що ,якщо є ще коледж,то це більше балів для EE . То мені тільки диплом коледжу подавати окремо на WES CANADA ?.
-
Дякую, в моєму випадку проблема, що в мене нема єкопр. І на гарячій лінії мені повідомили, що чоловіка не пустять в Канаду поки головний аплікант (я), не отримаю єкопр.
-
Так, тому і кажу що 1 місяць це везіння. Але сподіваємося. Зараз будуть везти я так розумію вересень....
-
На цьому флуд і завершимо. Гарної всім ночі.
-
Останнє речення якраз і говорить про те, що тільки пані Надію потрібно слухати. Тому я його і виділила. Можете відправляти все, що вам хочеться, вам ніхто не заважає, але прохання не навʼязувати свою думку.
-
Немає зараз днів, годин тільки якщо люди відмовляться він в системі висить заново. Або на друге півріччя вже буде, поки що так
-
Флуд сьогодні завершено?
-
Це Ваша думка🤷♀. Ви бачите це так, а я бачу по іншому і я бачу це як висловлення своєї точки зору без якогось нав'язування😊. А безпідставна роздача "попереджень" та "бан" від Вашого колеги, то це вже дійсно виглядає, як особиста неприязнь до цієї дівчини. І це помітила не тільки лише я, але й інші учасники групи.
-
Вітаю ! Може хто знає коли слоти ловити , в які дні та години , щиро вдячний!!!
12 Jan 2024, 17:45
334723/467433
2 minutes ago