PR CUAET
-
Дякую. Пошукаю
-
Приходять листи на електронну пошту на кожного члена сім'ї окремо, в яких просять надати певну інформацію про кожного (зріст, колір очей, адресу, номер телефону і т.д.). Головний аплікант повинен надати цю всю інформацію про всіх членів сім'ї одним листом, скориставшись кнопкою "відповісти" в листі, який йому прислали. Це так званий портал 1. Якщо ви тільки здали біометрію, то у вас ще буде кілька інших етапів спочатку (таких як зарахування медицини, можливо якісь дозапити, background verification, final decision), аж тоді приходить портал 1.
-
Мут:людина може читати, не може писати . Бан: людина не може навіть зайти в групу
-
Доброго вечора !!!Будь-ласка, подiлiться контактами хорошого,толкового адвоката.В мене справа не з легких.Скористувалися моiм та мого чоловiка SIN номером.Я знаю хто це,э докази,але нIхто не допомагае…"Оббила усi пороги",полiцiя нiчого не робить,банки мовчать.Хто може допомогти?Пiдскажiть. Щиро дякую!!!
-
Нажимайте , будь ласка, рапорт , коли бачите таке. Я , наприклад , працювала майже до 10 по Торонто. Ми фізично не можемо все перечитувати.
-
Доброго дня може хтось підкаже чи зможе якось вплинути збільшення плати за годину на ПР аплікацію.?Позиція та контракт ті самі просто заробітня плата зміниться. Дякую
-
Питання до тих, хто відправляв паспорт на вклейку PR візи. Де і як ви вказували адресу куди повернути паспорт. Бо в листі -інструкціїї нічого не написано. А коли я запитала в IRCC, то вони сказали ми самі знаємо, у нас є все в базі. А якщо наприклад немає постійної адреси і людина чекає на візу в готелі