Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 772.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Iryna🌺
    wrote on last edited by
    Вам в приватні дівчина написала як вона це зробила. Хіба ви не отримали повідомлення?
    1 Reply Last reply
    0
  • t2074352109T Offline
    t2074352109T Offline
    Julia
    wrote on last edited by
    Де ви були, коли сьогодні «гуманітарщик» стьобався над всім чатом?
    1 Reply Last reply
    0
  • t561245256T Offline
    t561245256T Offline
    Анастасія
    wrote on last edited by
    Не підкажу. Не знаю
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Iryna🌺
    wrote on last edited by
    Пробуйте з компа заходити, у мене з телефону також не вдається, а з ноутбука все гаразд. Тільки сайт постійно зависає
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yulianna Voloshyna
    wrote on last edited by
    Вітання. Завтра об 11 ранку буду мати інтерв’ю із Генеральним Консулом, де будуть відповіді на всі ваші запитання. Щойно з ним говорила і домовилися, що будемо старатися дати відповіді на всі запитання за це інтерв’ю. В сумі я отримала близько 1100 питань від громади, які я згрупувала в 46 питань. На своєму Інстаграмі буду мати наживо. Під час радіопередачі буде в суботу. Більше інформації можете знайти в цій публікації: www.instagram.com/p/DChUpEByjEE/?igsh=MTRudHIyc3p6bnUzZw==
    1 Reply Last reply
    0
  • t6070048435T Offline
    t6070048435T Offline
    Vita Kolotylo
    wrote on last edited by
    Ні, не впливає. Мені тричі змінювали
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Treton
    wrote on last edited by
    Сподіваюсь що якщо дип пошта у грудні то до лютого внесуть в бази. Тому бронювала на лютий
    1 Reply Last reply
    0
  • t2074352109T Offline
    t2074352109T Offline
    Julia
    wrote on last edited by
    Ви нікому нічого не винні. Дякую за вашу роботу. Але визнання помилки- це вчинок
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Treton
    wrote on last edited by
    Так, на сайті e consul там багато слотів.
    1 Reply Last reply
    0
  • t561245256T Offline
    t561245256T Offline
    Анастасія
    wrote on last edited by
    Хто робив дитині новий паспорт і подавався на отримання нової візи і Хелс карти? Напишіть мені, будь ласка
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tetiana
    wrote on last edited by
    Так а чим відповідь пана Остапа відрізняється від повідомлень Надії? Все те саме, тільки пан Остап більш ширше все описав і пояснив. Так за що тоді мюти?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Bogdan Lagutin
    wrote on last edited by
    Вітаю, громадо! Є питання, до тих, хто подавався на піар по AOS та має роботу в категорії Trades, конкретно Compulsory trades. Я працюю сантехніком, але ще не закінчував перший рік апрентиса, і при заповненні секції Trades occupation information мені видає помилку, каже, що в мене повинен бути сертифікат, підтверджуючий мою кваліфікацію. Підкажіть, чи є варіант податися без закінчення курсів, чи все ж таки це обов'язково? Заздалегідь дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yulianna Voloshyna
    wrote on last edited by
    Вітання. Завтра об 11 ранку буду мати інтерв’ю із Генеральним Консулом, де будуть відповіді на всі ваші запитання. Щойно з ним говорила і домовилися, що будемо старатися дати відповіді на всі запитання за це інтерв’ю. В сумі я отримала близько 1100 питань від громади, які я згрупувала в 46 питань. На своєму Інстаграмі буду мати наживо. Під час радіопередачі буде в суботу. Більше інформації можете знайти в цій публікації: www.instagram.com/p/DChUpEByjEE/?igsh=MTRudHIyc3p6bnUzZw==
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nataliia
    wrote on last edited by
    Вау, як багато відразу адмінів та модераторів з'явилось😁. Як на мене, то Ваш "мют", який був виданий Вашим колегою без особливих причин ні чим не відрізняється від "бан". Бо після такого якось не дуже хочеться заходити в групу, та чимось допомагати, щоб не "нарватись" на людину, якій дали "владу модератора" і яка має можливість закривати рота тому, хто мав право виказати свою точку зору, бо ця точка зору не співпадає з точкою зору модератора.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Тарас
    wrote on last edited by
    Пропоную в майбутньому для всіх учасників чату: 1. При висловленні власної думки щодо імміграційних процесів: Додавати відповідні посилання на офіційні джерела Цитувати конкретні розділи з official guidelines, якщо йдеться про трактування правил Вказувати дату, коли ця інформація була актуальною (правила часто змінюються) 2. Якщо інформація базується на особистому досвіді: Чітко зазначати, що це персональний case; Вказувати приблизні часові рамки; Описувати контекст ситуації; Не узагальнювати свій випадок на всі подібні ситуації! 3. При обговоренні процедурних моментів: Розрізняти обов'язкові вимоги ("must", "shall") та дискреційні повноваження ("may", "can") Уточнювати джерело інформації про процедури Пояснювати різницю між official requirements та common practice 4. Уникати: Категоричних тверджень без підтвердження з офіційних джерел; Припущень про наміри чи рішення офіцерів Узагальнень на основі окремих випадків; Порад, що можуть призвести до серйозних наслідків для апліканта 5. При наданні порад: Зазначати, що це особиста думка; Рекомендувати консультацію з ліцензованим спеціалістом у складних випадках; Надавати посилання на релевантні розділи офіційного сайту
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Анастасія Стасюк
    wrote on last edited by
    Скажіть будь ласка чи отримував на днях хтось з чоловіків паспорт в консульстві в Едмонтоні, хто подавав ще до прийняття закону? Чи не вимагали резерв, кюар...?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Val Maly
    wrote on last edited by
    А точно сказано, что не будет. Или сказано, что мы МОЖЕМ их не учитывать? Ведь сказано We still CAN APPROVE your application in case of inadmidsability by financial reason, а не we DO NOT reject your application, becaude of financial inadmissability
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yulianna Voloshyna
    wrote on last edited by
    1 Reply Last reply
    0
  • t1000066157T Offline
    t1000066157T Offline
    VladV1V
    wrote on last edited by
    за 4 там писали писати на пошту або дзвонити по телефону в відведені години але тільки коли реально так є
    1 Reply Last reply
    0
  • t5126374097T Offline
    t5126374097T Offline
    Liudmyla
    wrote on last edited by
    хто знае де можно записатися в Є-черга ? на новому сайті.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags