PR CUAET
-
Вітаю, громадо! Є питання, до тих, хто подавався на піар по AOS та має роботу в категорії Trades, конкретно Compulsory trades. Я працюю сантехніком, але ще не закінчував перший рік апрентиса, і при заповненні секції Trades occupation information мені видає помилку, каже, що в мене повинен бути сертифікат, підтверджуючий мою кваліфікацію. Підкажіть, чи є варіант податися без закінчення курсів, чи все ж таки це обов'язково? Заздалегідь дякую
-
Вітання. Завтра об 11 ранку буду мати інтерв’ю із Генеральним Консулом, де будуть відповіді на всі ваші запитання. Щойно з ним говорила і домовилися, що будемо старатися дати відповіді на всі запитання за це інтерв’ю. В сумі я отримала близько 1100 питань від громади, які я згрупувала в 46 питань. На своєму Інстаграмі буду мати наживо. Під час радіопередачі буде в суботу. Більше інформації можете знайти в цій публікації: www.instagram.com/p/DChUpEByjEE/?igsh=MTRudHIyc3p6bnUzZw==
-
Вау, як багато відразу адмінів та модераторів з'явилось😁. Як на мене, то Ваш "мют", який був виданий Вашим колегою без особливих причин ні чим не відрізняється від "бан". Бо після такого якось не дуже хочеться заходити в групу, та чимось допомагати, щоб не "нарватись" на людину, якій дали "владу модератора" і яка має можливість закривати рота тому, хто мав право виказати свою точку зору, бо ця точка зору не співпадає з точкою зору модератора.
-
Пропоную в майбутньому для всіх учасників чату: 1. При висловленні власної думки щодо імміграційних процесів: Додавати відповідні посилання на офіційні джерела Цитувати конкретні розділи з official guidelines, якщо йдеться про трактування правил Вказувати дату, коли ця інформація була актуальною (правила часто змінюються) 2. Якщо інформація базується на особистому досвіді: Чітко зазначати, що це персональний case; Вказувати приблизні часові рамки; Описувати контекст ситуації; Не узагальнювати свій випадок на всі подібні ситуації! 3. При обговоренні процедурних моментів: Розрізняти обов'язкові вимоги ("must", "shall") та дискреційні повноваження ("may", "can") Уточнювати джерело інформації про процедури Пояснювати різницю між official requirements та common practice 4. Уникати: Категоричних тверджень без підтвердження з офіційних джерел; Припущень про наміри чи рішення офіцерів Узагальнень на основі окремих випадків; Порад, що можуть призвести до серйозних наслідків для апліканта 5. При наданні порад: Зазначати, що це особиста думка; Рекомендувати консультацію з ліцензованим спеціалістом у складних випадках; Надавати посилання на релевантні розділи офіційного сайту
-
Скажіть будь ласка чи отримував на днях хтось з чоловіків паспорт в консульстві в Едмонтоні, хто подавав ще до прийняття закону? Чи не вимагали резерв, кюар...?
-
-
Вітання. Завтра об 11 ранку буду мати інтерв’ю із Генеральним Консулом, де будуть відповіді на всі ваші запитання. Щойно з ним говорила і домовилися, що будемо старатися дати відповіді на всі запитання за це інтерв’ю. В сумі я отримала близько 1100 питань від громади, які я згрупувала в 46 питань. На своєму Інстаграмі буду мати наживо. Під час радіопередачі буде в суботу. Більше інформації можете знайти в цій публікації: www.instagram.com/p/DChUpEByjEE/?igsh=MTRudHIyc3p6bnUzZw==
-
Хотілось би дізнатися: 1. Чому не виділяють більшу кількість робітників і не відкривають нові консульства, щоб задовільнити потреби людей? 2 Чому вимагають у людей ID чи внутрішній паспорт при наявності закордонного, якщо пише на сайті « при наявності»?Особливо хвилює питання з дітьми, які виїхали з України, коли їм виповнилося 14 років і не встигли оформити через війну. 3 Чому не відправляють паспорти з посольства в конверті, як це робили в 2022 році? Це б розвантажило співробітників консульств. 4. Що робити людям , які не мають доступу до дії і банків, а їм потрібно оформити паспорт?
-
В мене так само було з телефону. З ноутбука все вдалося з першого разу. Але слотів нема😵💫😟
-
-
Скажіть будь ласка чи отримував на днях хтось з чоловіків паспорт в консульстві в Едмонтоні, хто подавав ще до прийняття закону? Чи не вимагали резерв, кюар...?
-
Привіт, чи збирав днями хтось паспорт у Едмонтоні з чоловіків,хто подавав на паспортще до прийняття закону?. Ми подавали ще до прийняття закону, тому цікаво чи віддадуть без резерву,кюар коду і т.п. .?