PR CUAET
-
-
Вітання. Завтра об 11 ранку буду мати інтерв’ю із Генеральним Консулом, де будуть відповіді на всі ваші запитання. Щойно з ним говорила і домовилися, що будемо старатися дати відповіді на всі запитання за це інтерв’ю. В сумі я отримала близько 1100 питань від громади, які я згрупувала в 46 питань. На своєму Інстаграмі буду мати наживо. Під час радіопередачі буде в суботу. Більше інформації можете знайти в цій публікації: www.instagram.com/p/DChUpEByjEE/?igsh=MTRudHIyc3p6bnUzZw==
-
Хотілось би дізнатися: 1. Чому не виділяють більшу кількість робітників і не відкривають нові консульства, щоб задовільнити потреби людей? 2 Чому вимагають у людей ID чи внутрішній паспорт при наявності закордонного, якщо пише на сайті « при наявності»?Особливо хвилює питання з дітьми, які виїхали з України, коли їм виповнилося 14 років і не встигли оформити через війну. 3 Чому не відправляють паспорти з посольства в конверті, як це робили в 2022 році? Це б розвантажило співробітників консульств. 4. Що робити людям , які не мають доступу до дії і банків, а їм потрібно оформити паспорт?
-
В мене так само було з телефону. З ноутбука все вдалося з першого разу. Але слотів нема😵💫😟
-
Вітання. Завтра об 11 ранку буду мати інтерв’ю із Генеральним Консулом, де будуть відповіді на всі ваші запитання. Щойно з ним говорила і домовилися, що будемо старатися дати відповіді на всі запитання за це інтерв’ю. В сумі я отримала близько 1100 питань від громади, які я згрупувала в 46 питань. На своєму Інстаграмі буду мати наживо. Під час радіопередачі буде в суботу. Більше інформації можете знайти в цій публікації: www.instagram.com/p/DChUpEByjEE/?igsh=MTRudHIyc3p6bnUzZw==
-
Скажіть будь ласка чи отримував на днях хтось з чоловіків паспорт в консульстві в Едмонтоні, хто подавав ще до прийняття закону? Чи не вимагали резерв, кюар...?
-
Привіт, чи збирав днями хтось паспорт у Едмонтоні з чоловіків,хто подавав на паспортще до прийняття закону?. Ми подавали ще до прийняття закону, тому цікаво чи віддадуть без резерву,кюар коду і т.п. .?
-
Сьогодні була в консульстві в Едмонтоні, потрібно дитині забрати паспорт. Зайшла о 15-10 і там був треш, тільки відкрила двері і вже стояла черга до віконця, щоб записатись до живої черги за паспортом. Хлопець який прийшов о другій годині вже був записаний здається десь 26-28.Сказав що зараз (о 15-10) десь писались вже в чергу 60
-
І ніякого результату немає. У мене знайома є. Закордонний закінчився, в укр не вклеїли фото в 45 років. Не може ні через банк, ні через дію авторизуватись
-
Я питання від громади збирала до 15-го листопада, в суботу всі відправила консулу, щоб мав час переглянути і підготувати відповіді, якщо потрібно. Завтра вже буде інтерв’ю. Все інтерв’ю базується лише на питаннях від громади. Більше 1100 питань я отримала в свої різних соц мережах. Стосовно саме Ваших запитань: 1. Буде це питання 2. На рахунок ID ніхто не задавав ще, а на рахунок дітей - є в списку 3. Буде це питання 4. Теж буде це питання. Тому ті питання, що Ви задали майже всі вже задавались кимось із громади і є в списку питань до консула. Рекомендую завтра дивитись наживо у відеоформаті на моєму Інстаграм каналі @YuliannaYV. (www.instagram.com/yuliannayv/profilecard/?igsh=dngxY2gzcm1vNWlv) або слухати під час передачі в суботу зранку.
-
Цікаво, вони пишуть що знають, і все окей Але брат чоловіка подався з «паспортом» з дії і поясненнями що не видають його йому, а йому видали до строку старого паспорта, на 4 місяці…