PR CUAET
-
Цікаво, вони пишуть що знають, і все окей Але брат чоловіка подався з «паспортом» з дії і поясненнями що не видають його йому, а йому видали до строку старого паспорта, на 4 місяці…
-
Он не пойдёт с Вами в H&C заявке, даже если Вы его туда включите. Будут рассматривать только людей физически находящихся в Канаде
-
Ви просто заповнили WEOI і там вказали що працюєте у Trade професії, якщо вас оберуть то треба буде завантажувати документи на портал, і там є такий розділ
-
Дякую
-
В нас Канада Лайф но нічого не інвестують вони , зараз просто лежать гроші на рахунку то напевно треба їм подзвонити і сказати що хочу щоб вони мої гроші інвестували?
-
Не зрозуміло , але кожен кейс індівідуальний там були відповіді. Він писав, що різне є. Але в нашій програмі нема моментів по фінансам. Якщо по фінансам пройдуться то всім бабусям точно пр б не давали, а вже є такі. Бо раніше коли знаю з мого досвіду кейс спонсорства, то щоб когось утримувати повині бути не такі і маленькі кошти у канадійця.
-
Так якщо у них є така опція, як manageable RRSP (тобто автоматизований портфель і вони керують інвестиціями ) там зазвичай відсоток не високий десь до 5% максимум 7%. Ну якщо нема то все таки краще відкрити сомостій TFSA або RRSP і вже самостійно відкладати і інвестувати.
-
Добрий вечір. Останній AOR?
-
Вітання. Завтра об 11 ранку буду мати інтерв’ю із Генеральним Консулом, де будуть відповіді на всі ваші запитання. Щойно з ним говорила і домовилися, що будемо старатися дати відповіді на всі запитання за це інтерв’ю. В сумі я отримала близько 1100 питань від громади, які я згрупувала в 46 питань. На своєму Інстаграмі буду мати наживо. Під час радіопередачі буде в суботу. Більше інформації можете знайти в цій публікації: www.instagram.com/p/DChUpEByjEE/?igsh=MTRudHIyc3p6bnUzZw==
-
Ні не можна, бо RRSP знімається з вашої зарплати без податкових навантажень, а TFSA ви не платите податок на дохід від інвестицій
-
Дякую А робити переводи грошей із RRSP в TFSA можна ?