PR CUAET
-
Вітання. Завтра об 11 ранку буду мати інтерв’ю із Генеральним Консулом, де будуть відповіді на всі ваші запитання. Щойно з ним говорила і домовилися, що будемо старатися дати відповіді на всі запитання за це інтерв’ю. В сумі я отримала близько 1100 питань від громади, які я згрупувала в 46 питань. На своєму Інстаграмі буду мати наживо. Під час радіопередачі буде в суботу. Більше інформації можете знайти в цій публікації: www.instagram.com/p/DChUpEByjEE/?igsh=MTRudHIyc3p6bnUzZw==
-
Ні не можна, бо RRSP знімається з вашої зарплати без податкових навантажень, а TFSA ви не платите податок на дохід від інвестицій
-
Дякую А робити переводи грошей із RRSP в TFSA можна ?
-
Якщо думки людей недостатньо, то рекомендація звертатись до спеціаліста з даного питання. Ніде не було згадано за всю платну інформацію, якщо б таке існувало то б цієї групи не було б взагалі бо ми базуємось на думках та досвіді один одного які надаємо безкоштовно
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/service-delivery/pr-pathway-family-ukraine/admissibility.html To receive final approval under the public policy, the principal applicant and their family members must not be inadmissible (other than an inadmissibility on financial grounds, as per section 39 of the Immigration and Refugee Protection Act [IRPA]). Відповідно щоб отримати ПР заявник повинен бути НЕ inadmissible, за виключенням financial inadmissibility as per section 39 IRPA Значить financial inadmissibility не може бути єдиною причиною відмови.
-
Поясніть мені частину п. 5 ваших Правил, а саме: Рекомендувати консультацію з ліцензованим спеціалістом у складних випадках; Якщо я хочу почути думку простих людей , учасників цього чату і поділитися тут своєю думкою, я більше не зможу на це розраховувати? Вся інформація тільки платною має бути тут?
-
Балалайка! :(
-
Так ви позбавляєте слова саме тих людей , чия думка дуже цікава і корисна. А хто і по якому критерію встановлює чи достатня порада чи ні? Чомусь у цій групі контролюють інших люди , які самі не ліцензовані. Як Ostap Bosak написав, то останнє слово все рівно за офіцером. Як він вирішить так і буде.
-
Ні в одному консульстві ця функція не працює
-
Доброго! Оплатив доставку DHL. Трекінг номер повинен одразу прийти? Нічого немає
-
Як так?!.... В мене по нулям до травня
-
Так само як встановлюють чия думка дуже цікава і корисна - на власний розсуд. Нікого ні до чого не закликаємо та слова не позбавляємо, але наголошуємо що source of truth є canada.ca та іміграційні консультанти в 99%, бо хоч консультанти і вивчали це все 2 роки в коледжі та на практиці купу років, офіцери є непередбачувані навіть для них в деяких випадках. І коли в повідомленні є відверта омана, то стараємось тримати інформаційну чистоту в чаті, бо думка думці не рівна. А як діяти далі після порад та рекомендацій то це вирішувати людині особисто
-
Ніде не згадано про платну інформацію але всі знають вартість послуг ліцензованих еміграційних консультантів. Звертатися до них = заплатити гроші. Ну це ж всім зрозуміло. Цілий день флуду і порад, які можуть зашкодити … у групі ви не бачили, а там де почали давати дієві поради безкоштовно - ви тут же позбавили людину голосу. І це постійно робиться тут.
-
Це слоти на нові паспорти, чи на продовження? Бо в мене на подачу все понулям до травня, а на продовження взагалі на нову сторінку не переходить!